15 November 2012

Istanbul Aku Datang...

Assalamualaikum,
Salam 1 Muharam semua.. ^__^

Hari nie fiyda nak story sal 

ISTANBUL AKU DATANG...

yang best giler, siyesly BEST GILER!!
Kan betul cakap fiyda, nie cite wajib tengok..

Walaupun duduk seat depan kat pawagam tu, hahaha
tetap rase puas dpat tengok citer nie..

Lakonan Lisa Surihani yang paling best!!
dah lah comel giler die dalam citer nie,
Beto gentleman jea, tomok pun comel jgak,
not badlah tomok belakon.. 
beto xyah cakaplah cite pape pun memang best.. hehe



Istanbul Aku Datang....

Fiyda suka watak Dian,
Bila tengok Dian lam cite fiyda seseolah tengok fiyda,
Yea, tahu Fiyda tak comel cam Dian,
Maksud fiyda dari segi sayangkan seseorang cam Azad,
Then Terlalu percayakan pasangan,
Senang kena tipu,
Suka di beri perhatian tapi tak memaksa,
Tak suka mendesak,
Independent,
suka tulis blog,
suka berangan/mengharap,
Dan selalu pujuk hati sendiri..



Tomok lak,
Not bad lah lakonan tomok,
Tomok berjaya bawak watak Azad dengan baik,
Eh,Tomok pernah belakon ke?
Macam tak jea, maybe adalah satu dua kot,
Alkisah watak Azad nie,
sedari awal lagi fiyda dah leh agak azad nie de gurl lain,
sebab dari cara die layan Dian,
Actually fiyda pernah lalui situasi tue..
Fiyda tak suka laki cam nie,
kita sayang die sepenuh hati tapi dia... hurmmm



Beto,
Fiyda dari dulu memang suka lakonan Beto,
xkisahlah watak apepun,
Xpernah mengecewakan,
So watak Harris menjadi sgt,
Sengal jea buat fiyda nak gelak jea...

Part kemuncak yang sedih tu,
Sejujurnya fiyda nangis,
sedih sgt sebab fiyda pernah rase semua tu,
Tapi Dian untung ade Harris bila semua tu jadi,
bila Harris nasihatkan Dian,
Fiyda rase seolah2x nasihat tu untuk Fiyda,
Fiyda pernah kena hina oleh orang yng fiyda syg,
Orang sebegitu sememangnya tak layak tuk mna2x pompuan pun,
Hurmmm.... Dian bertuah!!
..................................................................

Jangan pernah samakan cerita hidup kita
dengan cerita yang di reka manusia,
persamaan itu mungkin hanya kebetulan,
tapi kita yang lalui dan rasa sendiri adalah
tak sama...

Oklah sebelum fiyda ke laut,
baik fiyda stop,
almaklumlah emosi tengah tak stabil,
hurmmm, biaselah...

xoxo
Publish


#Kalaulah dia tahu ape dalam hati nie, dan betapa aku rindu gurauan dan usikan die, xperlah.. T__T





1 comment:

Miss IronLady :-| said...

You deserve a better man. InsyaAllah :-)