18 November 2012

Girlfrends Ku Yang Awesome

Assalamualaikum,

hai semua...
Malam nie Fiyda nak citer sal girlpren2x fiyda,
euuwww, ramainyer gf i, playboy x i? hahaha tpi i girl.. cam no tu :p
Diorang nie semua awesome,
Selalu dengan fiyda sejak dari dulu lagi,
Fiyda sgt apreaciate diorang nie,
btw nie tak ikot ranking tau,
kai letak jea.... ^__^

Soly 


Nie kawan yang tak lama pun kenal die,
fiyda panggil die mak we, hehehe
Baru lebih kurang 2 bulan lebih,
tapi rase cam dah bertahun kenal,
sometimes rase die lagi kenal fiyda daripada fiyda sendiri.
Weekend kali nie die datang spent time dgn fiyda,
seronok lepak nan mak we sorang nie... ^__^

Chibiko a.k.a fida (sama nama)


Yang nie alkisahnyer sama nama fiyda, so panggil chibi, hehehe
kitaorang pun kenal xdelah lame sangat,
Kitaorang memula rapat kat fb then keluar sesama,
die tempat fiyda bcerita masalah,
Seorang pendengar yang bagus dan penasihat yang baik,
kecik jea orangnya, tapi yg untungnya dah bertunang..
dan skrg master kat UTP, ^__^

Lady Bird yan Nana


Actually tu nme fb dia, name sebenar die diana,
tapi fiyda panggil Yan,
Yan nie kawan istemewa cara kenal nyer bgi fiyda,
coz kitaorang pernah bercinta dengan orang yang sama,
tapi yang bagusnya kami selalu berkongsi cerite tentang diri masing2x,
die muda setahun tapi mature sgt..
Kami saling berkongsi cerita tentang masalah masing-masing,
dan die sgt baik, study kat UITM.

Mastura


Yang tudung merah tu Mas,
Kenal mas sejak first year di UKM,
Alhamdulillah sampai sekarang masih rapat,
semua kisah hidup kena citer kat die, wajib citer.. hahaha
3 tahun di UKM tiap2x minggu balik umah,
nasib ler umah kat kepong lau umah kat Tganu, xtahu nak cakaplah..
tiap2x sem dekan, terer diekan... ^__^

Ana 


Kenal ana Time 2nd year kat UKM,
Kitaorang classmate, costmate, Li mate dan roomate sementara,
nasib baik tak nah suka orang yang sama, hehehe
Ana nie baik sgt2x,
seronok kawan dengan Ana,
sekarang bila rindu mesti cari die,
die jauh kat Perak, balik negeri... huhu
Laulah Ana kawen dgn org Tganu kan best... hehehe :p

Bella


Bella nie fiyda kenal die time MMP,
Ingat lagi dekat foyer kajai,
Beb ko ingat x? hahahaha
walaupun kekadang ade yg tak sependapat,
tapi die jenis yang pentingkan kawan,
lau mintak tolong senang jea,
kitaorang dua2x suka baca novel yang sama, yeah :)

Ayu


Ayu sama cam ana,
dialah costmate, classmate dan LI mate,
Ayu nie yang paling takkan lupe die suka korea giler2x,
siap boleh hafal lagu lagi...
ingat korea ingat ayu... hehehe


actually de ramai lagi,
tapi diorang nie antara yang terpilih tuk jadi gf yang awesome,
yang lain pun baik jgak...
nanti next time tulis kawan lain lak,
kategori lain... ^__^

Btw korang2x yang kat atas,
thanks selalu dengan fiyda selama nie,
diorang nielah yang selalu gelak sesama,
diorang jgak yang selalu lap air mata nie,
diorang jgaklah yang selalu nasihat diri yg alpa nie,
diorglah pendengar yg baik
dan dioranglah tempat fiyda bermanja...
semoga ukhwah antra kita akan berkekalan sampai jannah,
in shaa Allah.. Amin..

xoxox
Publish!!

2 comments:

aifyque_169 said...

huhuhu jd gf terpilih..rindu gk kat gf sorg nie..kat sini xdew org..rindu nk kuar same2 n share cite n dgr cite kembar chibi nie..miss everything T_T

nurul fiyda said...

xper, nanti delah kawan baru tu.. insyallah pnjng umur kite kuar sesama lagi.. jgn lupe fiyda tau