31 December 2010

Fiyda cuti lagi...

oklah, nie entri last
untuk hari nie...


lepas nie fiyda nak cuti berblog jap 2,3 hari..
sebab fiyda kan nak balik umah..
fiyda balik bukan nak smbut new year tau!!
fiyda balik sebab nak tolong my mom..

sebelum tu fiyda nak wish kan kat semua yang sudi baca blog nie,


P/s fiyda : jangan terikut sangat budaya barat menyambut new year, 
cukuplah sekadar memasang niat yang baik shaja.
fiyda tak excited pun sambut new year
sebab fiyda dah excited smbut
tahun baru islam
awal muharam aritu...


oklah, akhir kata semoga tahun hadapan kita semua akan
lebih sukses lagi... hehhehe
btw doakan fiyda selamat smpai esok erk,
dan janganlah banjir (adik cakap air dah naik tadi)
sebab kalau banjir tak sampailah umah... hehehhe

daaa...
assalamualaikum,
jumpa lagi...


2 comments:

Rozuan Ismail said...

anda ditag..

http://kringg.blogspot.com/2011/01/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html

asmaqhusna said...

cepat2 la balik tu...rindu plak dgn kamoo...hahahaa