22 November 2012

I Love Twilight Forever!!

Assalamualaikum,

Hai semua,
Arinikan punyerlah gigih fiyda p mid valley,
semata-mata nak tengok twilight,
dahlah badan still demam,
tapi demi Edward dan family vampirenyer serta Jacob si serigala,
fiyda p jgak sesorang... hahaha

Btw Sangat tak rugi fiyda mengigihkan diri tadi,
sebab ending twilight nie sgt2x best bagi fiyda,
lansung tak mengecewakan,
fiyda tunggu citer nie sejak hari fiyda kuar dari wayang
mase tngok part 1 dulu,
tak tahu nak cakap cam ner bestnyer.... huhu

Tak nak citer lebih tapi cite gak cikit,
cuma nak cakap Bella power giler bila dah jadi vampire,
dah lah power makin cantik lak tu dengan mata merah die, hihi
Edward lak makin ensem sebab selalu tersenyum tengok bella,
Anak die renesme comel sgt membesar dlm mase beberape hari jea,
Jacob setia jaga renesme,
Kemuncak nie memang penuh dengan debaran dan emosi.
Nantikan ayah Edward, Dr Cullen mati sebab nak selamtkan alice, huhu
Tapi jangan risau ade kejutan,
nak tahu p lah tengok.... hehehe







Jangan terkejut tie Jacob panggil Edward ayah... hehehe


Tetibe nak jadi vampire cam Bella jgak,
tie leh gigt leher semua orang yg nak buat jahat dengan fiyda,
Yang suka sakitkan hati dan cari pasal dengan fiyda, hehehe memain jea..
Tapi bestkan lau dapat cam die,
ade keistimewaan sendiri,
yang paling penting dapat hidup dengan orang yang kita syg selamanya,
tetibe nak dengar lagu ' A thousand Year'

Darling don't be afraid I have loved you
For a thousand year...

Hai, dalam mimpi jealah jadi vampire tue, hehe
Malam nie tidur nak mimpi jadi bella,
maksudnya bella tu fiyda,
tie Edward jadi hak fiyda, hahaha
Oklah dah lah mengarut...

Btw fiyda gigih demam2x p tengok twilight,
sebenarnya ade sebab kedua,
sebab nak lari dari housemate sengal,
yang mengade2x p set dabel date malam nie,
dah berpuluh kali fiyda cakap fiyda tak suka dan tak nak kuar dgn laki,
tapi die buat jgak menda yg fiyda tak suka,
daripda fiyda p dabel dating dengan diorang,
baik fiyda p berdating dengan Edward... hahaha
pada muka kakak tu, padan muka laki tu kna marah dgn fiyda,
fiyda lau dah cakp xnak mmg tak nak lah,
so fiyda buktikan pada diorang, hehehe
hebat kakak tue p dating dgn 2 org laki mlm nie... hihihi
Oklah dah lah cite sal kakak tu..
nak tido dah..


selamat malam semua,
xoxox









2 comments:

Nurul Ain said...

mmg best tengok ending dia..rasa nk tengk berkali2

Nurul Ain said...

mmg best tengok ending dia..rasa nk tengk berkali2