23 March 2011

Tudung oo tudung


Hari nie fiyda rase fiyda dah buang tabiat,
sebab fiyda dah berbelanja tuk sehelai tudung,
dan fiyda asyik teringatkan tudung tue
dati mula beli sampailah sekarang,
bukan sebab cantik  tapi sebab harganya..

Serius tue tudung yang paling mahal fiyda beli,
fiyda nie bukan dari family berada,
so bagi fiyda tudung tue mmg mahal,
Tak naklah cakap jenama & harga tudung tue kat cini,
biarlah harga die menjadi rahsia,
Bukan pe fiyda tahu ade ramai lagi yang pakai tudung mahal,
malah lebih mahal dari tue.. huhu

haish, camner lah leh senang jer beli tadi...
Padahal byak jer kat pasar malam,
adakah fiyda menyesal??
tak menyesal tapi,
rase cam tak caya fiyda sanggup beli tundung tue,
semata2x sebab nak match ngan baju dinner..
hohohoho

Tapi tak kisahlah,
sebab fiyda puas hati sangat... hehehhe

http://www.cute-smiley.com


Pssst : cantikkan ekin kai tudung..
http://www.cute-smiley.com
fiyda pun nak cantik cam die gak..



No comments: