15 March 2011

Sedih & Tak suka

Assalamualaikum,

Sedih...
Sedih sebab adik dah balik umah tadi,
luper, eh bukan luper tapi tak sempat,
nak update blog,
weekend aritu adik fiyda yang no 3 ngan kawan die datang sini,
so fiyda bawaklah diorang datang sini,
tie fiyda share cite sal diorang kat sini erk...
Fiyda sebenarnyer minggu nie cam sedih2x,
Nasib bek diorang datng terhibur gak lah hati..

Sekarang diorang dah balik,
sedih sangat, rase nak balik gak..
dah lah tadi kol mak die nangis2x..
kenapelah terlalu banyak dugaan yang mak kena lalui,
asatrfiruallahaazim, tak baik fiyda merungut camnie kan,
fiyda bukan pe,
fiyda cme kesiankan mak,
fiyda nak mak fiyda bahagia cam mak orang lain gak...
hmm....

Tak suka,
tak suka entri yang fiyda edit sebelum nie tibe2x hilang separuh, huhuhu
penat kot fiyda buat...
alih2x tak dpat nak publish..

Oklah, fiyda tido dulu erk..
selamat malam..

No comments: