23 March 2011

I'm Sorry

Salam, selamat pagi semua...
fiyda nak mintak maaf sangat2x kat kawan fiyda yang msj sal organisasi kat ukm,
Fiyda berterima kasih & hargai sangat,
Tapi fiyda tol2x tak dapat nak turut sama,
fiyda sbnarnya rase serba salah sangat, huhuhu

http://www.cute-smiley.com

Fiyda tak dapat nak join korang sebab fiyda kenal diri fiyda,
sekali fiyda dah setuju untuk suatu organisasi or program,
fiyda pasti akan betol2x komitmen untuk semua tue,
tapi yang tak bagusnya adalah fiyda akan abai study fiyda,

Jadi fiyda buat keputusan tak nak komitmen dalam mana2x lagi tahun depan,
walaupun kalau ikotkan hati sebenarnya fiyda teringin sangat nak join semua tue,
tapi bila ingat balik tujuan utama fiyda kat sini,
dengan result fiyda yang sangat teruk,
fiyda terpaksa luperkan semua  tue..

Sem depan fiyda dah start buat tesis,
mesti busynyerkan,
dahlah nak kena bawak banyak subjek sem depan, huhu
sem 2 lak fiyda dah tak de kat UKM sebab dah kena p LI,
so fiyda rase keputusan nie adalah yang terbaik,
bukan untuk fiyda jer tapi untuk semua orang juga,
fiyda tak nak orang mengata & tak suka fiyda bila fiyda tak bagi komitmen nanti...

Yang paling penting sekarang fiyda nak fokus study,
nak naikkan pointer,
atleast nak jugak dpat PNGK 3 keatas sebelum grade,
tak nak extend2x..
nak cepat2x grade
http://www.cute-smiley.com
then nak keja
then nak terus kawen.. tak nak kawen lambat2x,
http://www.cute-smiley.com




Tapi kalau sem depan fiyda tak sesibuk yang fiyda bayangkan,
insyaallah, fiyda akan join buat program,
atau kalo perlukan pandangan fiyda,
fiyda sedia jer membantu..
fiyda nie mna leh hidup duk saje2x jer,
takn remajalahkan.. heheheheh
Btw, thanks pada kawan2x & adik2x yang memahami..
fiyda mintak maaf banyak2x tau..

Psst : - kiter tetap kawankan??
         - nanti kite still kuar makan rmai2x lagi erk...
         - fiyda doakan korang yang terbaik untuk korang semua, insyallah..

No comments: