28 March 2011

Malam Amal & Apresiasi Rakan Muda

Panjang tol title kat atas tue kan,
nama pendeknyer "Dinner Srm"
dinner yang bertema "Mega Kayangan"
berlansung pada malam 26 Mac 2011..

Malam tue fiyda jadi gadis dulang,
kecewa ckit sebab ade sentence part keje fiyda tak lancar sgt..
tapi tak pelah dah lepas dah pun...
So far oklah, untuk dinner yang pertama kali dibuat oleh SRM,
next year kena buat lagi grant tau...

Ape2xpun tahniah buat semua AJK dinner,
fiyda tahu korang mmg betol2x berusaha untuk jayakan dinner nie,
Wlaupun ada mcam2x masalah & rasa tak puas hati,
Korang berjaya buat jgak..
Tahniah tau..

Fiyda seronok dpat jadi sebahagian dari family rakan muda,
seronok sangat kawan dengan korang,
harap ukhwah antara kita akan berkekalan,
walau apa pun yang terjadi, ok..

Haish, byaklak fida membebel..
nie nak kongsi pic time dinner yang fiyda copy dari khoiri dan zaty
Kredit tuk korang dua orang..

Barisan MT SRM 2010/2011
- tahniah korang semua-

Alumni SRMUKM
- alumni yang terbaik-


fiyda & izni
- seronok kawan ngan izni, selalu gelak2x. Harap kita tetap kawan yer-

Fiyda & zaty
- kiter pun suka kawan ngan zaty, zaty comel sgt, tie de mase kite kuar mam sama2x lg erk-

diela,fiyda, wanie & dayah
- akak dah anggap korang cam adik akak tau terutama diela & wanie, syg korang-

wanie & fiyda
suka sgt pic nie, kredit untuk zaty...


ok, tue jealah cite fiyda sal dinner...
syg korang semua tau!!



2 comments:

zaty kecik said...

waaaa. jgn puji i comel! nnt i bangge! hihi. trimas byk2 ats penghargaan ni. suke tgk gmba fiyda n acik! so sweeeeet!

nurul fiyda said...

tapi mmg comel... :)