05 March 2011

Duyan & Uptown

ini semalam punyer cerite,
semalam penat & mengantuk tek sempat nak update,
Pagi semalam fiyda pergi FEP siapkan keje yang dah lama tertangguh sebab bz ngan karnival aritu,
Lepas tu kuar mam tengahari ngan my dear,
after that pegi melepak di bilik SRM dengan si Zaty & Izni.
punyerlah sengal diorang nie dengan mcam2x cerita & krenah,
 fiyda lak layan jealah diorang, hehheheh

Lepas asar fiyda ngan zaty, Izni, diela & Hieda sebagai driver..
Punyerlah gigihnyer nak mam duyan dengan jalan jame lagi time tue,
pegi tengok kat tempat biase dah xde orang jual duyan,
sikit keciwa dalam hati,
tapi hieda cari jgak orang jual duyan sampai jumpa,
alhamdulillah usaha itu tangga kejayaan,
jumpa jgak owang jual duyan,
mulanya plan nak mam kat situ jea tapi orang jual duyan tue
punyerlah gatal & merenyam tak jadi kami nak mam kat situ,
beli jea then mam kat tasik cempaka,
punyerlah mahal duyan sekilo RM12 & RM15 sekilo,
so kitaorang pilih yang buah kecik jea,
RM10 4 biji then belilah RM20...
puas hati dapat mam duyan....

MySpace

Malamnyer lak kuar p uptown ngan gengs SRM gak tapi,
zaty tak ikot sebab nak siapkan tesis,
Izni lak kuar p mana tah,
Oh yea, sory izni sal purse tue.. huhu
Balik pada kisah uptown lak,
fiyda naik kete khoiri ngan kak anim,
amin, diela & hieda lak nek keta hasif,
punyerlah jame jalan ramai tol manusia,
mula ingat nak p danau kota tapi sebab amin nak balik awal ktaiorang p uptown cheras jealah,
Mula ingat tak nak beli pape tapi bila jumpa buku,
terus luper ingatan... heheheh
hasilnyer fiyda bawak balik dua novel..
sekrang sedang usaha untuk menghabiskannya..
balik dari uptown semalam kalau tak silap lam kul2 sampai bilik.
seronok dpat kuar ngan diorang,
hope lain kali dpat kuar ngan diorang lagi..
Time kasih pada yang korang yang sudi melayan krenah fiyda,
terharu sangat, harap dapat jadi kawan selalu..
ok lah cukuplah kisah semalam..
daaa...


No comments: