14 April 2011

This Song for U

Yang Terindah


Semenjak kau hadir dalam hidupku
Tiada lagi keresahan
Kau mengetuk pintu hatiku
Tanpa sedar hingga ku izinkan

Kau yang bernama cinta
Kau yang memberi rasa
Kau yang ilhamkan bahagia
Hingga aku terasa indah

Maaf jika ku tidak sempurna
Tika bahagia mula menjelma
Bila keyakinan datang merasa
Kasih disalut dengan kejujuran

Mencintai dirimu
Merindui dirimu
Memiliki dirimu
Hingga akhir hayat bersama kamu

Kau yang bernama cinta
Kau yang memberi rasa
Kau yang ilhamkan bahagia
Hingga aku terasa indah

Kau yang bernama cinta
Hingga aku rasa indah

......................................................................................................................................................

Tetibe rase nak jiwang-jiwang malam nie,
padahal besok exams KP,
paper yang paling menakutkan bg fiyda untuk sem nie,
Tapi jangan risau sebab rest jap buat entri nie,
lepas nie sambung study balik,
lagipun dah bape ari tak update blog nie,
cian kat blog nie..

To My Dear


insyallah,
Saya sentiase doakan yang terbaik untuk awak,
saya mintak maaf banyak2x 
sebab selalu buat awak susah hati,
dan buat awak terpaksa bersabar dengan perangai saya
yang tah ape2x nie..
TERIMA KASIH AWAK,
sebab masih besabar dengan saya..



oklah, bye..
nak sambung study lak.
wish me luck for my exams
tomorrow ya..

http://www.cute-smiley.com






2 comments:

zaty kecik said...

alala.
jelesnye!
so sweet!

nurul fiyda said...

jeles?? hahhaha...
stress snarnye tu yg semcam jea tue.. hehehhe