05 April 2011

Bicara Fiyda tentang ABPBH 2010

Assalamualaikum,
Dah 3 hari fiyda tak update blogkan,
sekarang dah musim study week,
minggu depan final exams,
tapi fiyda tak study lagi.. hohoho
dah cakap balik umah mesti tak study,
ok tie fiyda wat entri lain sal balik umah, nie
nak cite sal ABPH ari ahad aritu dulu,

First nak ucap tahniah pada yang menang,
Walaupun fiyda tak undi pun diorang nie.. hak33x
apepun malam tue mmg bestlah, 
dengan zizan, kak engku dah syarifah syahira sbgai pengacara,
dan persembahan-persembahan yang kira oklah,
special tahniah buat diorang ni :

lagi gambar abp

Sham yang memang patot menang bagi fiyda,
fiyda mmg suka sham belakon,
paling seronok bila tengok mak sham hepy sgt bila naik pentas ngan sham,
fiyda pun teringin nak buat mak hepy cam gitu..

gambar abpbh2010

Tahniah buat kak lisa yang sangat cantik malam tue,
kak lisa memang patot menang malam tue..

fasha sandha

Tahniah buat fasha sanda jgak,
fiyda suka tengok fasha lam cite Chinta,
mmg terbaiklah,

lagi gambar abp

Schawal, fiyda suka tengok diorang dua orang,
Sweet sangat, fiyda suka scha dalam cite awan dania,
memang menjadi sangat die lam cite tue..

lagi gambar abp

nie ustaz amirul,
die tak menang tapi fiyda suka die blakon dlm cite ustaz amirul.. hehehe




Tapikan fiyda paling suka persembang kak ct malam tue,
memang terbaiklah,
bagi fiyda ct kreatif sangat..
tapi suara ct cam dah lain cikit dar dulu.. huhu

ok lah, cukuplah erk sal ABPH..
Daaa

No comments: