06 April 2011

Study Week!!!

Study Week dah nak habis dah,
tinggal bape ari lagi nak exams,
mcam kate  Prof  'Study week',
awak yang study k week yang study??
Sentap beb sebab kiter rase 'week' yang study.. hohoho

Dah lah sejak 2,3 hari nie makin menjadi2x 'Headache',



Tak tahulah nape,
nak kate kuat sangat study...
Mustahil, hak3x kuatt tido adelah..


Emosi lak tak menentu,


Napelah time nie nak mimpi .........,
then teringat, then rindu, then rase bersalah, then rindu..
Why, why, why????

Sepatotnyer time nie,



Tubuh kena sihat,
emosi kena stabil,
baru otak fresh,
study pun senang masuk...



Masa makin lama makin suntuk,
kiter kena kejar masa,
kiter kena study jgak walau mcamna pun,



mungkin kita kena study smart jgak kowt,



and last pesanan buat diri sendiri



and



oklah, daa tak nak mengarut dah, nak sambung study lak...
papepun sem nie pointer kena naik,
bukan naik tapi mesti boleh di banggakan..
so aku mesti study & usaha lagi...

http://www.cute-smiley.com bye, jangan luper doakan kiter tau...


PSSTTT : Malas & mengantuk tolonglah pergi jauh2x....



No comments: