07 April 2011

Contest_love my friend


Fiyda ada kawan so fiyda joinlah contest nie,
Yang paling penting fiyda sayang kawan-kawan fiyda..
fiyda sayang kawan-kawan masa sekolah dulu ( diorang panggil fiyda nurul)
fiyda sayang member kat kolej, member kat fak dan tak lupa fiyda 
sayang member-member SRM..
motipnyer nak ckap fiyda syg semua orang yang jadi kawan fiyda, hehehe
lov them so much..

 

kiri : member2x suka duka time form 6 
kanan : member kolej time dinner kolej mase first year..

 

kiri : member fak time drama bi.
kanan : member rakan muda time makan duyan, 

 

kiri : ika mu bestfren yg kat indon skrg, miss she so much..
kanan : bell, member sejak dalam perut mak yg kat UPSI..

panjang lak citenyer,
ok fiyda dah join korang kalau nak join gak contest nie
sila ikor syarat2x kat bawah nie, ok :

1.wajib ade blog!
2.wajib follow mrizal ! ( fiyda yg ke 35 follow tau!!)
3.namakan entry korang Contest_love my friend
4.cerita kan sedikit pasal kawan korang!
7. Letak Url entry contest korang dekat bahagian komen tau!
8.tag 2 org sjae !
fiyda tag zaty & mas..
9.tarikh tutup 30 april :)


hadiah RM20 topup
RM10 untuk pemenang 
dan RM 10 lagi untuk kawannya
pemenang akan dipilih berdasarkan cerita yang menarik!!!!!

psstt : thanks jadi follower fiyda yg ke 55 
& wish luck kat fiyda next week nak exam s nie.. heheheh






3 comments:

mrizal said...

tengs join.
Gud luck ear

zaty kecik said...

wah, kne tag! insya Allah. malam ni akan wat. kne kumpul sepenuh kekuatan dulu ni. hihi.

mns223 said...

eh aku ditag? hehe ok cuba buat ASAP