19 April 2011

Sejuk Panas = Deman

Assalamualaikum,
dah seminggu tak conteng blog nie,
sory blog, fiyda busy sikit,
arini fiyda dah habis 3 paper,
so far oklah cuma paper yg 2nd aritu fiyda tak dpat buat, hukhukhuk
Sedih sangat..

Hari khamis time second paper tu,
besday my mom..
i lov my mom so much, much & much..
she the best for me.

ok balik pada citer arini,
arini lepas balik exams tadi,
dalam kul 2 fiyda rase panas jer badan,
mula2x ingat tak de pape,
tapi sampai sekrg tak turun2x lagi suhu, huhu
dah lah sakit perut memulas2x..
then kepala lak sakit cam nak pecah..
siyes ase cm nak nangis..
huhuhu dah nangis pun..
fiyda rase cam nak demam lah,
tak sukanyer,
bila time2x cam nie fiyda mesti jadi sensetif,
mulalah nak nangis banyak2x,
nak kecik dan banyak lagi..
macam budak2x kan,
tapi nilah fiyda..

oklah, fiyda nak rehat jap..
sakit sangat kepala nie...

3 comments:

Rozuan Ismail said...

ADA LAGI PAPER LEPAS NI KAN!!TAKE A REST K..MAKAN UBAT TUH..HARAP2 U SIHAT

nurul fiyda said...

yup, ade satu paper lagi. next week.. hukhuk

asmaqhusna said...

deman ye....
semoga diberi kesihatan yg baik dlm musim2 exam ni