18 July 2012

Tak Sabar

Hai kawan2x,
just nak tulis entri yang simple malam nie...
sebab sok fiyda de test tuk workplace,
malam nie duk menghafal dialog bagai... huhuhu
doakan fiyda dapat buat yang terbaik esok erk..

Btw, just nak cakap...
TAK SABAR... nak balik sok.. yeaah... hahaha
insyallah kalau xde aral, malam kul 8:30 malam sok fiyda akan bertolak balik..
hari jumaat fiyda dah de kat umah dibumi Terengganu tercinta..
kali nie rase teruja giler nak balik,
sebab nak sambut pose dengan mak & adik2x..
Insyallah, ^_^

Tuk sambut pose dengan family nie,
fiyda tolak peluang pergi jepun.. huhu
xperlah panjang umur, murah rezeki sampailah fiyda kat sana suatu hari nanti..
Sejak beli tiket fiyda dah terbayang2x nak buat pe kat umah,
seolah-olah hanya jasad fiyda kat UKM nie.. huhuhu
ape fiyda nak buat erk?
of coz, nak masak sahur, nak masak berbuka,
nak buat kuih tuk adik, nak balik berbuka umah tok wan... ^_^
Then kalau sempat nak buat kek coklat tuk my dear, aizat.
of coz lah, kat mana fiyda pergi fiyda buat aizat tak pernah fiyda luper..
semoga perasaan yang ALLAH pinjamkan ini berkekalan selamanya..

Disebabkan sok fiyda nak balik kg,
so fiyda nak mintak maaf pada semua kawan2x,
pada semua yang mengenali fiyda,
pada yang sudi baca blog nie...
terima kasih.

Panjang umur, kita jumpa lagi..
selamat malam, assalamualaikum..
Selamat menjalani ibadah puasa~

No comments: