06 July 2012

Fiyda Suka Lelaki Yg ...

Ttibe jer rase nak tulis sal nie...
btw nie bukan citer sal calon suami ok... huhuhu
nie sesaje jer tulis tau, xde kaitan dengan sesape yh hidup mahupun dah mati... heheheh

1. Fiyda suka lelaki yang...... SUKA BABY/BUDAK2x
 

Percaya atau tak sebenarnya tak ramai lelaki suka baby/budak2x
thats way lah fiyda suka golongan minoriti yg suka baby nie,
fiyda kalau terserempak dengan org laki yg sabar melayan anak-anak kecil tanpa wife die
mmg fiyda kagumlah, lagi2x laki yg tak ade anak lagi tapi suka melayan budak,
memang terbaikLah...

2. Fiyda suka lelaki yang...... SUKA BINATANG/HAIWAN


fiyda suka lelaki yang suka binantang bukan lelaki yang perangai macam binatang ok,
fiyda paling tak suka tengok orang aniaya binatang,
bagi fiyda lelaki yang suka binatang nie comel sangat,
lagi2x yg suka kucing, comel sgt..


2 Lelaki kat atas adalah lelaki yg jiwanya lembut, penyayang & caring..
bertuah tau lau dapat suami cam nie..
tue jea nk cakap, bye...


comel pic niekan~


No comments: