01 July 2012

Makan??

Hai blog..
i know u must miss me so much, right??
sory, coz dah lame menyepi tak menulis,
almost 2 week? right? banyak sangat menda nak cerita,
cite sal kolej, sal kawan2x, sal family dan banyak lagilah...
tapi bukan sekarang bukan dalam entri nie..

Ok, back to the topic...
sepanjang weekend nie, fiyda just terperuk kat bilik jer,
Bosan, sunyi & rindu.. buatfiydai xde mood nak makan..
Dah lah dari semalam my tummy asyik meragam jer... hmmmm

Actually fiyda teringin nak makan donat big epal..
fiyda tak suka donat sebab die manis,
tapi entah nape sekarang rase teringin sangat nak makan...



then fiyda teringin sangat nak makan nie :


Chiken cabonara
nyum2x sedapnyer....

Tapi last2x nie yang aku makan :

  & 

maggi asam laksa dan susu.. huhuhu
maggie tu buang angin yang bergelora lam perut & susu untuk hilangkan pedih perut..
Bila aizat xde, xde orang nak teman makan, then xde selera nak makan.
then i miss my mom, nak makan masakan mak.. siyesly... hurmmm...













No comments: