14 October 2012

The Great Weekend

Assalamualaikum,

hai semua, ^_^
malam nie fiyda nak bercerita pasal aktiviti fiyda di hujung minggu,
i have a great weekend with my beloved frend & housemate..

Cerita bermula dengan kedatangan,
My frens yang i panggil mak we (paggilan manje)
actually her name soly,
soly nie mulut kecoh cikit, 
so die penceria fiyda yang pertama dihujung minggu kali nie,
Pagi sabtu kitorang  bermula dengan aktiviti memasak yg sgt banyak,
macam nak buat open house,
menu nasi impit dan kuah kacang, sandwich sardin dan salad buah..

Yummy, cedap..

Then petang fiyda p amik jubah konvo kat UKM,
Next week fiyda konvo, 
jemputlah mai bawak bunga.. hehehe
Seronok p amik jubah, jumpa semua kekawan,
berpeluk bercium semua ada...
siyes i love all my frens..
Btw, tengah2x siap nak p sanakan,
member kol cakap 
"beb, aku nampak beb, nampak die jalan pegang tangan tak malu lansung"
then my frens cakap jgn datang lagi nanti sakit hati,
tapi fiyda cakap buat pe nak sakit hati,
bukan dapat papepun kan, tapi syg tak terserempak lak dgn 2 makhluk tu,
btw dia tue ex fiyda.. nanti next entry fiyda cite sal die attack fiyda lak..

Photo: Dah dapat jubah dah.. ^_^

Balik dari amik jubah lak,
fiyda masak lagi,
kali nie fiyda masak mee soto,
alhamdulillah my frens merangkap my housemate cakap sedap,
oklah first time buat dah sedap..
nanti nak buat lagi..

alkisah arini lak,
bangun pepagi tadi, fiyda demam, selesema dan sakit tekak,
walaupun camtu ke KLCC fiyda arini, hahaha
Gigih ke sana nak jumpe my frens untuk pertama kali,
asyik teks jea nak jgak jumpa orangnyakan,
actually die yang ajak fiyda kuar tengok movie,
cite aku terima nikahnyer, best sgt...
Suka tengok nora danish, comel... :)
tak rugi tengok, sesape nak tengok di persilakan, ok :)



kenalkan my frens,
ladybird yan yana,
i call her yan, dia baik sangat.. ^_^

oklah, my frens..
nanti i conteng lagi erk,
i tengah cari idea nak tulis entri sal  kna attack dgn my ex.. huhu
oklah bye, 


No comments: