21 October 2012

Ini Konvo Punyer Cite

Hai semua,
Assalamulaikum...

Sejak semalam fiyda dah sah menjadi Alumni UKM,
Ini bermakna fiyda bukan lagi student UKM,
Semalam hari yang sangat bermakna buat fiyda,
ada 1001 perasaan yang fiyda rase semalam,
rase sedih, rase cam tak percaya, teruja, nerbes & macam2x lagi perasaan,
Tapi perasaan yang paling ketara menonjol adalah
perasaan gembira yang tak terkata..
dah lama fiyda tak hepy macam semalam,
hepy yang teramat sangat,
Terima kasih ALLAH..

Alhamdulillah,
Syukur yang amat sangat sebab dah konvo,
yes, seja dulu hari konvo adalah hari yang fiyda nanti-nantikan,
bukan sebab konvo tapi sebab fiyda nak sangat mak datang sini,
Alhamdulillah sekali lagi,
Cita-cita dan harapan tu tercapai jugak,
Dan 2 hari nie mak nampak hepy sangat!
Ada kisah kenape fiyda nak sangat mak datang,
tapi biarlah fiyda jea yang tahu,
btw nie kali pertama mak datang bangi/UKM..

Kalau nak cite memang tak hbislahkan,
tie fiyda buat entri lain lak lau rajin,
so sekarang layan pic jealah erk :)

siap-siap nak masuk DECTAR

before masuk Dectar

My family = my love

adik kesayangan wanie

My bestfrens Chibi a.k.a fida(same name)

Ana & kak Mas

Nak kena sebut name satu2x k? hehehe

Kami berempat sesame LI dgn DR.Madeline

With my frens AMMAR ^_^
euuww, x cantik fiyda mase nie.. heheh
dah lah ammar nie tggi macam ape, nampak kecik fiyda.. :p

Anna, ammar, mazlan, ana & ayu

Dengan semua bunga dan hadiah yang fiyda dapat,
time kasih tuk semua..
sory pada bella sebab tak sempat jumpa,
sok kite jumpa erk..


Terima kasih pada semua yang datang,
Terima kasih pada semua kawan-kawan
Lepas nie tak tahu bila dapat jumpa lagi,
Terpisah lame mana sejauh mana pun kita tetap kawan yea,
sayang korang semua...
pada yang tak sempat jumpa dan bergambar sory sgt,
kejar mase semalam..

Oklah, setakat nie jea malam nie,
nanti kita story2x lagi
ade banyak menda nak story nie sbnarnya.
tapi penat, selamat malam semua..
wasalam

3 comments:

aifyque_169 said...

Da konvo da..jadi alumni..
esok jumpa erk..if sempat jumpa time chibi konvo lak..pas konvo xtaw la bile nk jumpa kan huhuhu

zulhilmi tempoyak said...

tahniah. :)

nur anis said...

tahniahhhh..:)