27 October 2012

Lagi 5 Tahun!!

Assalamualaikum,
arini awal ckit nak merepek kat sini, hehehe

Alkisahnya,
semalam menyembang dengan sorang kawan
(nama dirahsiakan)
macam-macam menyembangnyer.
salah satu topiknye sal kawen.. hehehe


Kitaorang dua2x umo 23,
katenyer muda lagi tuk kawen, 
mungkinlah tapi ramai jea member2x yang dah kawen dah de anak,
member cakap pompuan kena kawen awal,
disuruhnya fiyda cari calon...
oh mai, xnaklah cari-cari nie,
lagipun i kecik lagi, hahahha
ramai yang cakap cam dak sekolah lagi.. hehehe

So keluarlah cadangan giler daripada fiyda,
disebabkan member sorang nie nak kawen umo 28,
fiyda pun cakap xnak cari calon,
tie umo 28 kalau xde calon xde yang mencari fiyda,
fiyda cari die... hehehe
Beb, ko bukan pilihan terakhir tau! :)

Ade 5 Tahun lagi!!!
hahahaha,
Dalam 5 Tahun nie p lah cari orang lain dulu,
nanti kalau single lagi time tu bolehlah erk... hehehe
Pegang satu jea,
Jodoh tu dah ditetap Allah,
Kita tak tahu sape jodoh kite,
Bercinta bagai nak rak belum tentu dia jodoh kitakan,
Kalau betul satu hari nanti fiyda kawen dengan kawan fiyda nie,
tu makna kita orang memang dah di jodohkan.. hahaha
Kalau x tu maknanya jodoh kitaorang orang lainlah...

so sabar, 
pada yang pompuan cam fiyda,
xperlu nak cari sangat tunggu jea,
bila sampai detik dan ketika tu,
Maka seperti yang dah dijanjikan Allah akan Jadi...
Uwaaa, tengok panjang lak mengarutnyer...huhu

Impian fiyda, nanti kawen nak cantik macam farah.. hehehe

cantikkan farah?? hope nanti fiyda pun cam die time kawen,
dan bahagia selama-lamanya, amin..
nie kes berangan dah nie.. ^__^


Psssttt : Ade orang cakap fiyda comel & manje... heheheh 


5 comments:

Emas Putih said...

hahahaha kes berangan. sy pun sllu berangan lebih. hoho >.< apa pun gud luck tau !!

Emas Putih said...

btw sy follow sini :)

nurul fiyda said...

Emas putih, gud luck untuk apakah.. huhu

alia syuhada said...

hoho , sebelum baca alia ingat akak berdialog dengan lelaki nak kawen 5 tahun lagi . hehe . :)

nurul fiyda said...

xdelah alia, nie kisah benar.. hehehe, doakan akak ok..