25 October 2012

Kisah konvo lagi!!

Hai semua,
Assalamualaikum...

Fiyda sekarang sedang on9 dekat kampung,
dah bberape hari tak update blog nie,
so malam nie fiyda nak sambung cite sal konvo,
aritu dah cite sal konvo fiydakan,
Malam nie fiyda nak cite sal konvo kekawan lak,
Kalau nak diikutkan semua sesi nak p,
nak jumpa semua kawan-kawan rapat yang konvo,
tapi apakan daya fiyda cuma manusia biase,
so fiyda just p member kajai yang rapat dan Chibi..

Jom kita biarkan pic nie berbicara :
kita mulakan dengan sijubah hijau dari fakulti FSSK

Bersedia depan pintu kuar tunggu Bella dan Mastura..

Bella my frens

Mas yang selalu dekan :)

Yana my ex roomate - cantikkan tapi dah berpunyer :p

Fifi - ok yg nie single cam i jgak.. hehehe
leh lah klau nak p ngorat die.. 

nie kawan time form 3 till form 6 tapi sek lain-lain,
3 tahun kat ukm tapi jrg jumpa,
alih2x jumpa time konvo.. :)

nie dyana, x konvo lagi.. insyallah tahun depan konvo, chaiyok2x.. :)

Photo: Fida & Fiyda (^_^)/<3
nie my bestfrens, chibi a.k.a fida
hello kitty tu bkan fiyda bagi tu tunang die bagi,
untunglah orang dah de tunang, 
kite gak xde orang nak.. hehehehe
btw chibi nie dari FTSM..

Last sekali Maz member kajai gak,
dari fakulti FPI,

Minggu konvo adalah minggu yang best sangat,
de lagi nak cite tapi dalam entri lain lak erk,
pada kekawan yang fiyda x p,
sory sangat, fiyda ingat korang cuma mase dan kewangan tidak mengizinkan,
Btw tahniah pada kekawan satu kolej of coz my frens kajaian,
tahniah pada kekawan Rakan Muda, Amin, Intan, Izni, Dila Z, Dilla, dan ramai lagi,.
Sejujurnya fiyda sayang korang semua,
semoga ukhwah antara kita terus kukuh..
Insyallah, amin :)

Sebelum fiyda terlupa,
Selamat Hari Raya Aidiladha semua,
sesamalah kita hayati ape makna sebenar KORBAN.
oklah Assalamualaikum.


Pssssttt : Insyallah xde typo, tapikan typo tu comel tau :P

No comments: