06 May 2011

Setelah 10 Hari..

Assalamualaikum..
nie first entri setelah sepuluh hari setelah entri yang terakhir
nie jgak merupakan entri pertama untuk short sem nie..
nak cite ape erk,
banyak nak cite sampai tak tahu nak cite yang mn dulu, hehehhe

Oh yea,Hari tue fiyda balik umah lebih kurang 6 hari jer,
6 hari jer???
http://www.cute-smiley.com hahahha
mesti der yang tak puas hati
sebab ader yang tak balik lansung..
tapikan 6 hari tue cepat jer berlalu,
tak puas duk umah,
now terase nak balik lagi.. huhukhuk
http://www.cute-smiley.com
ingat next week nak balik lagilah,
balik 4 hari jer tapi tengoklah cam ner dulu,
takot der keje lak tie..

Next fiyda nak citelah gak kan,
first time seumur hidup nie
fiyda dapat munge rose,
http://www.cute-smiley.com
conok sangat .. hehhehehe
nie yang makin sayang die suke jer buat surprise,
http://www.cute-smiley.com

Then dalam 10 hari nie jugak fiyda de tengok 2 movie kat alamanda,
first movie ari rabu aritu,
cite ni :

Red Riding Hood

Fiyda tak plan pun nak tengok cite nie,
aritu tibe2x jer sidia tengok movie,
fiyda cam malas tapi alih2x die baut surprise lagi,
die dah beli tiket upernyer..
sebab owang belanja,
fiyda on jerlah
tapi oklah, citer nie best..

Then satu lagi citer Fast & Furios 5 petang tadi,
best sangat dari lima bintang fiyda bagi full lima bintang,
citr nie mmg best bagi fiyda tak rugi tengok..
pada yang tak tengok lagi tue p lah tengok yer,
tak rugi pun..



nie pic aksi2x lam citer tue :

 

 

  

cepatnyer mase berlalu,
dah azan isyak dah,
k lah fiyda nak out lu..

http://www.cute-smiley.com

Psssstt :: jap g nak kuar tengok maharajalawak lak.. heheheh

No comments: