12 May 2011

Sebab fiyda nak balik Lagi...

Hai, assalamualaikum...

Esok pagi2x,
fiyda akan naik bas balik umah..
umah mna lagi umah mak kat Trgnulah..
Nak blik umah mak mertua, tak kahwin lagi.. hikhikhik

Kalau ader yang perasanlahkan,
fiyda baru lagi balik lepas exam aritu,
then now nak balik lagi.
mcam umah fiyda ngan UKM dekat sgt huhuhu..

Ader banyak sebab fiyda nak balik minggu nie..
First sebab adik & mak suh balik,
minggu lepaskan bufday fiyda,
adik ckap die nak buat surprise...
surprise pe dah tahu.. hihhihi


Second sebab Si dia tak der kat UKM,
p g mna???
kat semalam fiyda dah ckap die p Paris..
Fiyda rindulah die tak de..
yealah selalu fiyda p makan ngan dier,
skrg tinggal sorang2x...
biase kalau die tak der
ade gak msg, nie xdapat nak msg..
Kalau fiyda duk bilik sorang2x cam sekarang fiyda mudah rase nak teriak,
bimbang sebab xde kabar beritakan..
So sebab tulah fiyda nak balik..

Then sebab musabab yang lain lak,

1) Bosan duk sini sorang2x, Roomate balik umah gak

2) Hari selase nie cuti wesak.. (macamlah fiyda yang sambut Wesakkan)


3) Hari isnin tak der kelas so, lamelah ckit dapat duk umah.

4) Sebab fiyda memang nak balik... hukhukhuk

Tak sabar nak balik pepagi sok,
sorang2x kat bilik nie menyeksa perasaanlah.
lagipun fiyda de resepi baru nak try masak kat umah,
Tadi kuar beli bahan2x ngan diela.. ^_^
Oklah, doakan fiyda selamat smapai Trgnu sok erk...

Pssssttttt : Leh tengok Jozan kat umah malam sok...

2 comments:

Rozuan Ismail said...

wah!semoga selamat perjalanan pulang ye.sedih.dah dekat 4 bulan tak balik rumah

nurul fiyda said...

dah balik ukm balik dah pun wan, nape wan lame tak balik, fiyda dah 2 kali balik dah bulan 5 nie...