08 May 2011

I Love My Mom

Assalamualaikum,

Semalam ( 7/05/11) genap umur aku 22 tahun,
Then hari nie kat FB semua orang duk post ucapan buat ibu masing-masing,
So entri nie khas for my mom, w/pun aku tahu mak tak akan baca pun. huhuhu


Semalam aku msg mak :

Assalamualaikum, mak
Hari nie umur kak dah genap 22 tahun,
mak, time kasih.....
Kak mintak maaf kalau selama 22 tahun kak jadi anak mak
kak bukan anak mak yang baik,
kak sayang mak,
kak nak mak tahu walau ape pun orang kate kat mak,
mak tetap mak yang terbaik pada kak..
SELAMAT HARI IBU MAK.


Then mak balas panjang, nie antara :

Terima kasih anak mak, semenjak mak lahirkan kak,
sampai detik nie, mak amat bahgaia & bangga jadi mak
pada bayi bernama nurul afidah ashma.


seakan semalam baru mak cium pipi gebu kak,
masih terbayang dimata mak gembiranyer abah dukung kak,


SELAMAT HARI LAHIR SAYANG..
MAK DOAKAN HIDUP ANAK MAK SENTIASA DALAM RAHMAT ALLAH
DUNIA & AKHIRAT..


Berkali-kali aku baca msg mak,
tiap kali tuelah juga aku tak dpat tahan airmata aku dari mengalir,
aku terharu sgt,
aku tahu 22 tahun dulu mak pertaruhkan nyawa untuk selamtkan aku,
aku yakin mak & abah pasti sangat gembira akan kelahiran aku,
gembira dengan kehadiran anak sulung mereka,
betapa indahnyer detik tue..



















Buat mak yang sentiasa mengucapkan kata maaf pada anaknya,
Pada anakmu ini dirimu tiada salah pada diriku,
sedangkan sebaliknyer patut terjadi,
sepatutnyer anakmu ini yang memohon maaf,
sepanjang 22 tahun nie,
mungkin dalam sedar & tak sedar dirini
ade melukakan hati mu,
membuatmu sedih,
membuatmu marah
membuat kecewa
selalu menyusahkan dirimu,
..................................

Mak, anakmu ini terlalu menyayangi dirimu,
anakmu ni sedar sampai akhir nyawa anakmu nie,
belom tentu lagi dpat balas segala jasa-jasamu,
Terima kasih atas segala kasih & sayangmu,
Bagi anakmu ini,
dirimu adlah ibu terbaik
anakmu tak pernah menyesal jadi anakmu..
maaf mak sebab anak mak ini degil, nakal, selalu tak dengar nasihat mak...

SELAMAT HARI IBU,
SAYANG MAK SEPENUH HATI KAK.


Psssssstttttt : rindu mak ketat2x, hujung minggu nie nak balik.. ^_^

1 comment:

Rozuan Ismail said...

happy Mothers day n Happy belated birthday