21 May 2011

Mandi-Manda

Assalamualaikum...
bila baca title fiyda kat atas tu kan..
ape kawan-kawan rase fiyda nak citer pagi ni???
alah tekalah...
oklah tak nak tak perlah... hehehhe

Fiyda sebenarnyer nak citer sal pegi berkelah..
family fiyda suka sangat pergi berkelah,
seronok buat makan-makan..
hmmm.. rindu kat dioranglah plak.. huhuhu


Nie kat Highway tepi Tasik kenyir, fiyda ngan adik2x, mak & budak2x keje mak,
time nie fiyda tak mandi pun tapi basah gak main air,
kitaorang satu family yang pergi pakai baju merah,
baju menteri besar Trgnu..

Yang nie kat tempat yang sama tapi yang nie dengan 2 family bapak sedara ( adik-adik mak)
yang kat lam gambar nie adik sepupu fiyda.. yang nie banyak sangat makanan kitaoarang bawak,
mak-mak sedara fiyda masak best ! ! ! Rindu sangat nak macam nie lagi..

Yang nie lak, dekat Air terjun Sekayu time adik Shafiin duk ngan kitaorang,
kat umah adik kat thailand tak dpat buat aktiviti cam nie,
so bila dpat mandi2x cam nie bukan main seronoklah die..
sampai tak nak naik darat, sampai terketar2x sejuk..
umur die time nie dah 5 tahun dah tapi masih nak berdukung,
so fiydalah yang selalu dukung die...
Lama dah tak jumpa adik... 
rindunyer, sob.sob.sob
http://www.emocutez.com


Ok balik pada topic asak kiter,
disebabkan sekarang musim short sem,
and fiyda pun kat UKM tercinto nie...
jadi fiyda teringin nak p berkhelah ngan kawan-kawan..
mandi2x, makan2x... bestnyer..
tempatnyer maybe boleh p sungai tengkala or Gabai,
tak pun tukar angin sikit p mandi laut kat port dicson ke...
hehehe bestnyer...

http://www.emocutez.com


Jomlah kawan2x.. mesti seronok,,, huhuhu



Psssstttt : hari nie buah hati kita dah balik dari Paris.. hehehe

2 comments:

Rozuan Ismail said...

pergh serius best.rindunya nak balik rumah jugak =)

nurul fiyda said...

wan, kat kelantan pe tmpat best nak berkelah??