05 April 2012

HUKM lagi..

Hai assalamualaikum,
hari nie fiyda penat ke HUKM lagi,
maca, yang fiyda cakap dalam entri hukm-kali-ke-3 dulu,
Hari nie dengan perasaan cuak & nerves fiyda p UKM,
sebab hari nie fiyda pgi tuk buat MRI.

MRI

dalam kul 9 lebih buah hati tersayang datang amik bawak p HUKM,
hari nie p HUKM dengan perut kosong
sebab untuk MRI perlu pose 4 jam sebelum,
dalam kul 10 dah sampai HUKM,
tapi masuk MRI dalam kul 11,
punyelah cuak, nerves dan takot nak masuk menda alah tue,
tapi alhamdulillah xde pape pun.. huhuhu

Pengalamam MRI,
sebelum masuk buat MRI fiyda kena bukak semua barang kemas fiyda,
then tukar baju pakai baju yg diorang sediakan,
fiyda just baring jer atas alat tue,
dan fiyda diberi stu wayar kecemasan & alat yang macam walkman tu,
ingat suh dengar lagu ke ape,
rupenya xnak bagi dengar bunyi alat yg kuat tue,
fiyda masuk dalam alat tue dalam 1/2 jam jgalah.
sepanjang proses tue macam2x fiyda fikir... huhuhu
lepas selesai semua kepala fiyda pening sangat, huhuhu
Result tuk MRI nie, isnin baru leh amik.
so isnin kena p lagi... hurmm.

Lepas dah selesai kat situ,
fiyda pun naik tgkat 7 buat appointmen nak jumpa dr. azmi,
then bila nak turun balik kan,
fiyda jumpa seseorang...
cuba teka sape... hehehhehe


nie hah, 
fiyda jumpa dia nie :


HANS ISAAC.

hensem, kurus & tinggi sgt.
mase fiyda jumpa dia tue,
fiyda tggu lif,
sekali lift terbuka kuat dia,
dia sorang plak tue... hehehehhe
terus rase cam konfius betol ke aku nak turun nie... hahahahah
terus hilang pening jap.. ^_^


lepas kuar daripada HUKM,
mr. aizat fiyda p tandas kat stadium depan HUKM,
kebetulan kat situ de KFC
terus fiyda p beli cheese wedges..
lapar sangat!

then kitaorang ke kg baru,
mam kedai masakan minang dekat kg baru,
ayam pok die sedap...
fiyda suka sangat,
nanti nak cari resepi nak try buat.. nyum2x..

then lepas tue, 
Mr Aizat bawak fiyda p mines,
tengok ikan,
makan buah berangan & aiskrim,
then last tengok movie.


Sehari bersama yang tersayang sangat bermakna,
walaupun penat.
thanks my dear.. <3

1 comment:

Yas y said...

Waaa...rezeki la tu terjumpa dgn artis...bukan sng nk jumpa wooo...

Lelaki Kacak Minta pertolongan rakan blogger tuk support saya di sini, terutamanya dlm G+ dan drop komen...terima kasih.