19 March 2012

HUKM Kali Ke-3

Hai semua, 
selamat petang,
Ingat tak lagi entri 
first pergi just buat temujanji,
Second pergi baru jumpa dr.
Hasil dari jumpa dr membawa ke temujanji ke 3 iaitu arini,

Arini pagi2x dah bangun p HUKM lg,
agak gigih sedikit sebab sebelum nie p ngan Mr.Aizat
dan arini pergi sendiri naik train dari UKM ke Bandar Tasik Selatan,
punyerlah cari bus stop kat BTS tue tak jumpa,
Sejam jugaklah merayau-rayau cari hala tuju kat BTS tue, huhuhu
then kul 10 baru sampai HUKM, huhuhu

Sesampai jer HUKM terus p buat X-ray dan jumpa dr.
Time buat X-ray tue rase cam robot,
kakak tue cakap " ok, bdiri cam nie, bengkok cam nie, tgn kedpan & bla bla"
Hasil daripada X-ray mengejutkan fiyda,
tulang belakang fiyda daripada pandangan depan membengkok,
kata dr. tulang tue membengkok kerana sakit,
untuk tahu lebih lanjut dr cakap kena buat MRI,
hurmm, cuak sangat!!

x-ray mesti semua dah tahu apekan,
tapi mesti de yang tertanya-tanya ape MRI,
macam fiyda tadilah tetrtanya-tanya ape tue MRI,
tapi bila nurse dah cite ckit fiyda fahamlah ape bendanya,
then fiyda search balik sal MRI tue kat sini ---> MRI
Member pun de citer jgaklah sal MRI  tue, hurmm,

 
nie lah rupanya MRI tue,

Siyes rase cam cuak sangat,
Diorang cakap MRI tu mahal kosnyer, beribu jgaklah,
hurmm.. tak taulah macamna nanti..
dah lah cuak nak masuk lam alat tue, huhuhu
rasa macam nak de family kat sini, hurmm..
nasib baik de Aizat yang selalu temankan,
kalau tak, tak tahulah macamana.. huhuhu

fiyda tak kisah kalau ade orang tak percaya fiyda sakit,
yealah kalau tengok fiyda kat luar tak nampak cam sakit pun,
tapi yang sakitnya badan nie,
fiyda akan terase sakit bila stress,banyak bergerak & angkat barang berat,
tak kisahlah orang nak cakap ape,
cukuplah kalau orang yang fiyda sayang support fiyda,
dan ada kawan-kawan yang mendoakan fiyda,
moga tak seriuslah sakit nie, amin..

Time kasih pada yang mendoakan
dan terima kasih pada yang support,
moga ALLAH bagi ganjaran yang lebih pada semua,

oh yea,
MRI nanti 5/4
lebih kurang lagi 2 minggulah dari sekarang,
nanti fiyda tulis ape hasilnya..
bye semua..
Assalamualaikum


2 comments:

Rozuan Ismail said...

u sakit apa sebenarnya?tulang ke?

Nora Karim said...

apa2 pun get well soon...