22 April 2012

Bila Dah Kahwen....

Assalamualaikum,
hai semua,
camat petang,
weekend2x cam nie mesti korang kuar jejalankan...
fiyda?? hurmmm, kat UKM jer...
Cuma semalam jer aizat bawak p tengok bola
kat Shah Alam games arsenal...
Oklah, happening jer kat sana, sonok.. :)

Berbalik pada tajuk kat atas,
"Bila dah kahwen..."
tajuk nak gempak jerkan,
padahal tak de papepun... hehhee

fiyda baru lepas tengok resepi kat blog akak2x yang suka share resepi,
tengok resepi time2x cam nie,
buat fiyda lapar..
perut pun mulalah buat muzik.. huhu

Fiyda nie kan jenis suka masak,
tapi tak delah pandai sangat masak,
hobi fiyda suka try resepi baru..
then bila tengok resepi2x tadi..
fuhhh, berkobar-kobar semangat nak masak!

Fiyda nie pelik cikit,
kalau fiyda nak masak,
fiyda kena masak kat dapur,
then bahan2x kena complete,
then satu lagi xleh de orang kacau.. huhu

Cuma nanti bila dah kahwen.
fiyda nak selalu masak,
nak encik hubby makan masakan fiyda,
tapi fiyda masak tak sedap...
padan muka encik hubby... hahahaha

nanti Bekpes nak cam nie :

[IMG_4821.JPG]

then nak selalu masak makanan yang encik hubby suka 

encik hubby suka western??
i masak western  cam nie :


Cakap jer nak makan ape,
susah cam ner pun i mesti belajar...
tapi kalau x sedap kena makan jgak... hahahha


Dah lah, makin banyak lak i mengarut..
dah nak maghrib dah pun,
nak p mandi,
nanti nak p makan,
perut makin rancak menyanyi.. hihihi
/Bye

No comments: