27 April 2012

Avengers = Tido zZzZ

Hai u olls,
Assalamualaikum..
dari pagi tadi nak update blog tapi tenet kat ofis slow.. huhu


Semalam fiyda ngan aizat pe lah tengok
midnight Avengers,
nie movie ke -10 kitaorang tengok,
dan untuk pertama kalinyer
fiyda catat sejarah

TIDO time tengok movie,

so kali nie fiyda xleh bagi bintang tuk citer nie,
sebab fiyda just tengok 15 minit pertama,
then 45 minit yang last jer, huhuhu

Fiyda tido bukan sebab cite tue tak best,
Tapi sebab fiyda rase penat dan ngantuk giler2x,
Rase cam tak leh celik mata...
then cite nie lama lak tu, 2j 30 minit,
Sory my dear, huhuhu
rase bersalah lak... T_T

Citer Avengers nie memang dinanti-nanti oleh peminat diorang,
semalam hmpir boleh dikatakan 80%  lelaki,
then fiyda tengok My dear Mr.Aizat tekun dan khusyuk sgt tengok,
sampai fiyda kacau pun kna marah.. huhuhu
nasib baik x rase nak majok...
hurmmm, nape erk fiyda susah nak majok ngan dia,
pelik lak rasenyer sebab fiyda jnis kuat merajuk..
ok, abaikan.. hehehhe

Bagi sape2x yang suka komik dan citer nie 
p lah tengok erk... :)

No comments: