29 March 2012

Sakit Dan Nangis


Assalamualaikum,
Minggu nie bosan giler keje
Tenet asyik xde jer, huhuhu
Nasib baik kat bilik de tenet,
So tulis entri kat ofis, balik bilik copy paste jer.. hehhehe

Masa fiyda duk tulis nie,
Belakang fiyda sakit sangat,
Sakit yang fiyda tulis seblom nie tulah.. huhuhu
Fiyda dah makan ubat tahan sakit tapi tak berkesan pun..
Tadi time rehat balik baring kat bilik, oklah cikit..



Serius fiyda memang manja,
Bila sakit cam nie rase cam nak nangis jer,
Tapi tahan jer air mata nie dari kuar,
Takkan nak nangis depan orang… huhuhu
Time2x nie jgn de yang bergurau atau cakap kasr-kasar ngan fiyda,
Fiyda memang akan kecik hati dan nangis…

Macam budak-budak fiyda niekan,
Asyik nangis jer,
Bak kata Aizat before kitorang kapel, Banjir memanjang.
Almost 5 bulan nie fiyda rase fiyda xde lagi nangis cam dulu,
Lagipun before kapel dulu aizat pernah cakap dia harap sangat-sangat dia takkan buat fiyda nangis. Huhuhu

 

Siyesly, bila fiyda sakitkan..
Jauh disudut hati fiyda harap sangat ada orang di sisi fiyda
Tak kisahlah sape orang tue kawan ke, bf ke, family lagi bagus..
Fiyda xleh duk sorang2 kalau fiyda duk sorang time fiyda sakit
Fiyda mesti think –ve
Fikir yang orang tak sayang fiyda, fiyda menyusahkan orang and then lepas tue mulalah menagis sampai bengkak mata.. huhuhu
Teruk tol fiydakan, cengeng sangat kan.
Bukan takat cengeng tapi manja & sensetif sangatkan…
Tapi tuelah fiyda… huhuhu

Nie weekend tggal sorang lagi,
Hurmmm…. (T_T)
Kan best lau umah dekat…

No comments: