04 March 2012

Games = Stress

Hai semua,
selamat tengahari,
Dah lunch belom??
fiyda dah lunch dah, fiyda kalau tak lunch,
silap hari bulan mau kena cubit ngan mr.Aizat,
patang bebenor die fiyda cakap malas makan,
die dengki fiyda kuruslah tue.. hehehehhe

Berbalik pada tajuk kat atas tue,
fiyda nie jenis suka men games kat fon,
Kononnyer nak realeasekan tension download & mainlah games,
tapi sebaliknyer lak jadi,
main games buat fiyda rase sakit hati plak,
haish, mana taknyer susah tol nak naik level, hurmmm..
duk terjerit & duk mengamuk kat bilik nie hah disebabkan games,
nasib baik duk sorang...


nielah games yang buat fiyda sakit hati,
"chicken who thought he was a ninja"
konon jealah,
hei ayam ko memang tak leh jadi ninja sebab ko cepat sangat mati...
huuuh, dasar ayam nasib baik ko games kalau tak aku dah makan ko macam ayam KFC,


Games nie oklah ckit,
tapi suka mati jgak,
angkara zombie dan jurang-jurang yang tinggi...




Games nie lagi dahsyat,
aku tak leh lepas lagi level 9,
mana taknyer,
dengan satu pergerakan jer nak kena selesaikan semua...
bagilah banyak sikit pergerakkannya...

Cheese Tower v1.0.5 Android Game

Yang nie kira ok sikit,
tapi kena banyak sabar jgak,
sebab salah langkah habis runtuh cheese tue,
then tikus-tikus tue pun gelakkan aku... huuh

Ade banyak lagi games kat lam henset ,
semua games fiyda cam budak tecik kah, hehehe
tapi banyak jgak dah kena delete,
dah bosan main delte ark...

Kesimpulannya
main games memang menguji kesabaran...
sama macam memancing ikan jgak...
oh yea fiyda sekarang tengah cari idea tuk sambung
entri my life as student part 3..

/Bye

No comments: