01 March 2012

Mawi Dah Ada Baby

Hai, assalamualaikum...
Selamat petang semua (w/pun dah nak masuk maghrib)
setelah sekian lama bercuti dari bercerita kat sini,
tetibe nak menulis kat cini petang nie,
sebab fiyda duk sorang2x,
semua balik umah,
my lover yang tak hensem tak kacak dan tak wangi pun balik umah,
hehehehe, tu nma manja baru tuk mr.aizat...

Tak nak citer panjang petang nie,
first nak cakap TESIS fiyda dah siap,
cuma tunggu lampu hijau jer nak jilidkan..

2nd nak cakap sal tajuk kat atas,
Mawi dah dapat baby, 
Cahaya Malaika = 'Cahaya Permaisuriku'
Comel sangat!!
fiyda suka baby yg comel2x cam nie...


Nanti, bila fiyda dah kahwen,
mesti baby fiyda pun comel cam nie,
comel cam fiyda...
hehehheheh
mengarut sudeh..

/bye

No comments: