16 January 2012

VIVO

Hai u olss,
arini pepagi lagi fiyda dah update blog,
biaselah tetibe  mood rajin datang..


Teringin sangat nak p mam kat vivo nie,
terbaca sal vivo nie kat blog Cik Epal lama dulu,
arini terbuka laman web vivopizza & Fb vivopizza nie,
menu die nyum2x,
cam cedap jer..

Teringin nak mam blueberry pizza with ice cream
sebab cik epal cakap sedap... 


cik epal pinjam pic nie tau.. :)

menu-menu die semua cam sedap,

nie  NZ Mussels with prawn,
cam sedap jer,
My dear mesti suka pasta-pasta nie..

nie chiken strip with BBQ,
sama cam subwaynyer tpi cik epal cakap yang Subway lagi sedap..

Ade Mushroom Soup jgak,
yang nie fiyda suka..
nyum2x..
jangan tak tahu kalau p Weekdays,
monday-friday
kul 10 am- 6 p.m
mushroom soup nie free jer.. ^_^
boleh rujuk poster kat sini--> Poster

Choco Brownies mallow,
nyum2x sedapnyer,
fiyda suka nie.

 
Tropical BBQ chikens chop & Grill Lamb chop
yang nie pun nampak cam sedap,
chikens tu fiyda mam lah,
tapi klau lamb erk,
tak kot.. hehhee

   
Volcanic Cholate with ice cream & Chocolate Devil Ice Cream
see desset die,
nyum2x sedapnyer,
 tapi fiyda lagi teringin nak rase
Blueberry pizza with ice cream


menitis air liur tengok semua nie,
dapnyer..
oh yer VIVO nie de dekat 
Tropicana City Mall Petaling Jaya,
Times Square, KL
&
The curve, Damansara jer..

Hope dapatlah merase semua nie nanti,
nanti kalau fiyda dah p,
fiyda tulis entri sal nie lagi,
erm.. klau ade yang nak bawakkan lagi seronok.. heheheh

Oklah, u olls,
tadi niat hati xnak tdo lpas subuh sebab nak study tuk paper sok,
tapi terupdate blog plak,
agak-agak VIVO nie nak tak i jadi Duta diorang erk,
penat i promosi nie tau..
hehhehe,
k Bye/



No comments: