27 January 2012

Karnival Buku Karangkraf 2012

Hai u kawan2x,
Petang nie fiyda hepy sangat,
ade dua sebab fiyda hepy,
first sebab dapat jumpa sidia..
terubat windu jap.. hehhehe

2nd sebab fiyda hepy adalah...
si dia bawak fiyda p karnival buku karangkraf kat Shah Alam,
seronok & terharu sangat,
yealah datang dari Shah Alam amik fiyda,
bawak p karnival buku,
then hantar ke UKM balik,
pahtu balik umah kat shah alam balik..
mungkin bagi orang lain xde pape,
tapi bagi fiyda sangat bermakna.. huhuhu
thanks my dear..

Berbalik pada citer karnival buku tue,
arini  fiyda akhirnya dah hbiskan baucer RM50 yang terakhir,
alhamdulillah berjaya jugak dpat buku yang fiyda hajatkan,


Akhirnya lengkap sudah koleksi Laksamana Sunan,
Sama macam yang dihajat dalam koleksi-novel-ramlee-awang-murshid
Wah seronoknyer.. ^^

Bagi kekawan yang tak p lagi,
plah karnival tue,
buku murah2x kat sana,
ade novel serendah RM5.00..
macam2x buku ade keluaran karangkraf & karya bestari.
macam2x aktiviti de kat sana,
arini 1st day pun dah happening sangat.. huhuhu
esok mesti lagi happening,
ade artis, Akim, Stacy, mila, Dafi & ramai lagi..
dengar2x Dato' Ct pun der..
p jangan x p.

luper tadi kat sana fiyda de beli Tudung Aidijuma,
cantik macam datin norjuma..
boleh tengok kat Fb nie.Tudung Aidijuma
ade 1 tone, ade 2 tone,
cantik dan murah jea....
nie yang fiyda beli tadi ^_^


Oklah tue jer nak citer,
pada sesape yang free tue p lah,
kat sana leh guna baucer buku.. ^__^
Daa



No comments: