31 January 2012

Hari Terakhir Jan 2012

Hai u olls,
entah nape arini sejak dari bangun tido tadi serba tak kena rasenyer,
rase sunyi sangat dalam hati,
Rase cam nak nangis pun ade,
maybe sebab stress ngan tesis kot,
tu yang jadi cam gini..

Dahlah my dear, yang selalu menghibur hati xde,
dia & family p becuti kat guangzhou,
untungkan dia ade family yang bahagia cam tu,
sekarang my dear dah kat lam flight, maybe lagi sejam sampailah die kat sana,
moga si dia dan family selamat pergi, selamat kmbali & sealmat di sana..

dan hari ni jgak hari terakhir,
dapat duk relaks2x,
walaupun tak relaks sangat pun,
hari terakhir dpat tido lpas subuh,
bagus per, tdo pas subuhkan tak elok,
hmm...
esok dah start keje..
neves pun ader..

siyes, fiyda tak suka suasana sekarang,
fiyda nak feb nanti cepat berlalu,
cepat2x bukak sem balik,
nanti dapat balik kolej sendiri,
paling penting akan kedengaran lagi keriuhan sore yana & fifi,
walaupun sem depan nanti dah tak sma cam sebelom nie,
yelah zura ngan kak ann dah xde,
tinggallah kami bertiga.. huhuhu

Harap dapat siapkan tesis cepat..
nanti dah xpayah stress lagi,
oklah dah zohor,
nak p solat zohor then nak p pusat sumber lak.
bye/

No comments: