13 January 2011

MEFeK part 1

Sebagai pengenalan,
MEFeK nie adalah short name bagi
Majlis Eksekutif Festival Kajai..

oooo... nak tahu banyak lagi erk...
MEFek nie adalah karnival kolej fiyda,
ok, buat yg tak tahu lagi,
fiyda student UKM,
tinggal di Kolej Rahim Kajai..

MEFek  nie adalah acara wajib kolej fiyda,
memang tiap2x tahun acara nie akan di lnsungkan.
so sekrang nie kitaorang sibuklah prepare untuk progrm nie,
fiyda sendiri cuba buat yg terbaik untuk program nie,
tahun lepas fiyda handle program,
fiyda pegang post ketua program sukan rakyat,
memang sangat2x letih sampaikan fiyda 
demam seminggu lepas program,
tapi fiyda enjoy sangat2x..

Tahun nie fiyda pengang post Pengarah cenderamata,
fiyda memang nak buat yang terbaik dan lebih baik 
dari tahun lepas sebab thun depan mungkin fiyda dah tak dapat join lagi program nie..
bukan tak nak join tapi tahun depan fiyda dah
Latihan industri..
so xleh nak bg komitmen cam sekaranglah kan..
ape2xpun doakan kejayaan fiyda
untuk program nie yea...

nie fiyda kongsi gambar-gambar MEFeK sesi 2009/2010 dulu..
nie antara yang fiyda snap dululah,
tak bnyak sgt sebab fiyda bz time tu..






  
Dalam part 2 nanti fiyda cerita,
 ape yang menarik  dengan MEFeK  sesi 2010/2011..
MySpace
jangan luper baca tau!!!



No comments: