11 January 2013

Abang RAM di Harian Metro

Assalamualaikum,

Salam Jumaat semua,

Lama tak conteng, mengarut kat sini, hehe
lately fiyda busy kerja cikit,
sekarang nie pun tengah merancang something sikit,
tuk mase depan, hehe
so memang tak sempat nak masuk sini..

hari nie fiyda just nak kongsi cerita tentang 
Novelis Kegemaran fiyda RAmlee Awang Murshid,
beliau dekat harian Metro arini..

Kalau nak tahu pe citenya, silalah review dekat

‘ALLAH menciptakan cinta, justeru cinta harus dipertahankan dengan sebaik-baik cara. 
Sebagai manusia, Saifudin atau Laksamana Sunan tidak terlepas daripada belenggu cinta’. 
 
Tak sabar nak tunggu novel sunan lagi.. ^__^
 
Btw,
minggu lepas fiyda dah beli novel abg RAM yg paling latest,
'Aku Bercerita" di MPH Mid Valley,
Dah baca separuh, tapi tak habes lagi sebab busy, tapikan siyesly best sgt...
nanti fiyda dah habes baca, fiyda buat review kat sini..
 

Oklah semua,
Pada yang bekerja, selamat bekerja,
pada yang sedang berehat selamat berehat,
dan pada kaum adam selamat solat jumaat..

Bye/

XOXOXO
 

No comments: