13 December 2011

Macam-macam cerite

Hai semua,
assalamualaikum,
dah hampir 2 minggu fiyda tak conteng2x kat blog nie.
last entri 1hb aritu,
agak lamalah jgak..

Dalam tempoh nie macam-macam menda jadi pada fiyda,
kalau dikotkan banyak menda nak diceritekan,
tapi fiyda citer ckit2x jealah yea.. huhuhu

Ombak Rindu


ceriter yang dinanti-nantikan
penuh dengan kontroversi,
semua orang nak tengok citer nie,
3hari pertama pagung kat alamanda full,
hari ketiga baru fiyda dapat tengok tue pun midnight,
gigih tengok jgak,
tapi macam biaselah cerite malayu,
bagi fiyda movie nie tak sebest novel die,
baca novel die lagi best..
memang betol citer nie boleh buat orang yg tengoknye menagis,
sebab pelakon2xnya pandai menjiwai watak & bermain dengan emosi,
tapi jalannyer & cara olahannyer xbest lansung,
dan fiyda xsuka lisa dalam citer nie,
xcantik dah lisa, huhuhu
Btw, cter nie fiyda bagi 3 bntg dari 5 bintg..

Twilight Breaking Dawn

Citer nie lak,
ayat paling mudah,
best sangat!!
sampai tak sabar nak tengok part 2..

Melaka

last week, my dear bawak i p jejalan kat melaka,
best sgt2x,
makan2x sambil tengok maharajalawak,
then jalan2x kat bandar melaka,
lepak2x kat dataran pahlawan,
then jejalan di masjid tanah,
awesome,
i love him so much..
syg xde gmbar nak kgsi,
sebab aritu x amik gambar pun...

11/12/2011
genap sebulan fiyda dgn si dia,
hurmmm, baru sebulan upernye,
tapi fiyda rase cam fiyda dah lama sangat dengan die,
fiyda harap hubungan nie akan berkekalan,
fiyda tak kisah ape orang nak ckap,
cukuplah kawan-kawan yang rapat ngan fiyda support fiyda,
diorang tak pnah ckap yg tak elok,
semoga hubungan fiyda dan aizat terus berkekalan sampai hujung NYAWA fiyda,
semoga masa berjalan dengan cepat,
supaya fiyda dpat jadi hak dia yang SAH, amin..


oklah, dah pnjang sgt nie,
tie fiyda buat satu lagi entri,
sal fiyda naik ambulance..
daa

1 comment:

zulhilmi tempoyak said...

mmg macam2 la kan. hahahaha

btw i think ombak rindu lg best dr twilight yg br ni...huhu