31 December 2011

Entry Terakhir

Hai, assalamualaikum semua,
dah seminggu x conteng-conteng kat sini kan,
sorylah blog, i bz ngan tesis ckit..
dah lah sekarang musim study week, huhuhu
tapi malam nie i rajinkan jgak bukak & cari idea pe yang i nak cite kat sini,
lagipun jap lagi kul dah nak masuk tahun baru,
so nie kira entri terakhir lah..


Bye-bye 2011,
Thanks for teaching me new things
&
gave me more experience,
i'll never forget..
thanks agains gave me new life with Mr.Aizat..

serius memang banyak kenangan sepanjang 2011,
dari awal tahun sampailah keakhirnya,
walau apa jua yang terjadi sepanjang 2011 & sebelumnyer,
jangan pernah menyesal,
fiyda jadikan semua tu pelajaran untuk mase depan dan
memori yang indah untuk dikenang,
pada my family,
pada kawan-kawan,
pada my ex,
pada my bf sekarg Mr. Aizat,
saya dengan rendah hatinye mohon maaf ikhlas dri lubuk hati,
memang diakui sebagai manusia biase fiyda mmg tak pernah lari dari buat silap.
biarlah 2011 pergi tanpa dendam dihati..

Welcome to 2012,
semoga datangmu membawa seribu  makna dalam kehidupan setiap jiwa-jiwa,
semoga datangmu membawa sinar baru,
semoga datangmu membawa kebahagiaan & kegembiraan,
semoga datangmu membawa keberkatan,
semoga datang mu menjadikan aku manusia yang lebih matang,
amin.

setiap kali datang tahun baru,
mesti setiap orang akan buat azam baru,
atau ada yang renew balik azam lepas yang belom tercapaikan,
so fiyda pun samalah, huhuhu
tapi malas lah nak citer banyak2x kat sini... hehhehe
tapi yang pasti tahun depan fiyda

tak ada baby lagi ...

baby nie comelkan.. hhehehe pic curi kt fb.

sebab fiyda tak kahwen lagik huhuhu,
then, jangan risau tahun depan fiyda tak kahwen lagi jgak.. huhuhu

kata mak muka fiyda cam farah, hahahha
tie kahwen mesti cantik cam farah.. hehehhe

Tapi insyaALLAH,
tahun depan, 
fiyda akan....
konvo & kerja

nie pinjam baju orng jer...

harapan fiyda : 

1: Family fiyda bahagia & hepy

2: Fiyda harap Mr.Aizat akan selalu dengan fiyda, 
semoga hubungan kami berkekalan sampai hujung nyawa fiyda.

3: Kawan2x akan bahagia dengan apa jua yang diorang buat

4: fiyda harap fiyda & family serta orang tersayang sentiasa sihat,

5: semoga fiyda berjaya dalam semua pekerjaan yang fiyda buat,

6: semoga dapat pertingkatkan amal ibadat pada pencipta

7: bla,bla,bla... banyalk sgt nak list..


oklah, takat nie jealah fiyda merapu tuk tahun nie,
arini fiyda sakit kpla sikit sebab arini pnas,
tu yang migrain ckit... huhuhu
bye semua.





1 comment:

asmaqhusna said...

lawatan terakhir tahun 2011 di blog anda....good luck for your exaam!!!! semoga cemerlang sentiasa (^_^)