25 October 2010

Perhimpunan UMNO vs Shopping

Hari khamis lepas 21hb, 
adik fiyda iya2x jea msg ckap nak amik fiyda,
siap suruh pakai baju kurung sebab abah nak ajak g dekat perhimpunana UMNO,
fiyda nie jenis tak suka sangat politik,
tapi fiyda ikotkan jea sebab fiyda fikir leh fiyda tgok gelagat orang2x kat sana,
tapi lepas abah ambik fiyda kat UKM kitaorang tak pergi pun kat sana,
tapi kitaorang balik Hotel Melia, di Bukit Bintang,
Hotel tu betol2x depan TImes Squre,
Dan belakangnya ada Lowyat & Sungei Wang.
Fiyda pe lagi ajaklah adik2x jejalan2x kat dalam tu,
dan malam tu fiyda tengok movie di Times SQure
dengan adik2x, mama & my lover, Mohd Firdaus.
dapat diorang kenal2x..

                      
     

Ok, ceriter nie memang best sangat & memang berbaloi kitaorang tgok..
semua orang lam cinema tergelak kowt tengok gelagat cat farish..
farid kamil hensem sgt lam citer nie.. (^_^)




Inilah kisahnya, sebenarnya tak pergi pun berhimpun,
tetapi jejalan & shopping jea yg lebih...
oh yea ini adalah my stepmother..



Orang Laos, mse dia pakai baju nie mase kitorg p KLCC.
adalah sorang makcik tue bkenan ngan baju nie,
lantas die ambik pic ngan my stepmother..
bangga sat sebagai rakyat malaysia,
bila warga asing suka baju kebangsaan kita.

Barang-barang yg fiyda sempat shopping.



3 barang nie jea yang fiyda sempat shopping + 1 handbag untuk
mak tercinta dirumah..
dalam masa 3 hari 2 malam beratus jugaklah fiyda habiskan duit abah,
tu baru fiyda jea, adik yg 2 orang lagi tu pun banyak gak,
adik yg laki tu shopping mengalahkan kitaorang yg pompuan nie,
cukup lengkap dari hujung kaki sampai kepala.
xperlah bukan selalu pun dapat shopping camnie...


kesimpulannya : 
ne der p perhimpunan UMNO, kitaorang shopping jealah.. hehehe
mak cik2x yg p perhimpunan tu pun berguni2x shopping fiyda tengok.. :)





2 comments:

asmaqhusna said...

adik kamu ke yg laki tu...ensem2...hehee

nurul fiyda said...

yup, my adik... umur 20.. hehe