30 December 2010

Minggu & hari yang sangat Bz..

Assalamualaikum..

Dah beberape hari fiyda tak update blogkan,
fiyda sibuk sikit minggu nie,
Macam2x yang nak kne selesaikan,
tambah-tambah plak kuliah dah start dah...

Minggu lepas fiyda ade buat permohonan
tambah unit untuk tmbah 1 lagi subjek,
tapi permohonan fiyda direject,
ok, fine tak perlahkan..
tiba2x member fiyda ajak fiyda
buat rayuan, so dari semalam fiyda & dia cuba
jumpa timbalan dekan,
tapi setelah jumpa keputusannya tetap sama
tak dapat jugak... huhu

Semalam fiyda mimpi ngeri,
takot & sedey sgat2x,
sampai fiyda rase fiyda betol2x menangis mase tue...
harap2x biarlah ia sekadar mimpi..
fiyda belom bersedia untuk semua itu...

cerita harini lak,
pagi2x tadi fiyda bangun solat & p kelas makro,
sampai kelas tak jadi p kelas sebab member ajak g jum tim.dekan
time tu baru kul 8 tapi timblan dekan msuk kul 9,
so fiyda pgi makan bubur kat bakeri dulu
then kul 9 pgi balik takde jgak beliau
fiyda balik settlekan surat rayuan, surat mintak sumbngan hamper &
surat mohon sijil dari ppp,
bkerja balik ke FEP then balik kajai balik sebab nak cari dr tajul,
then pgi ppp balik...
fuhh.....
Kesimpulannya memang penat...
MySpace

cukuplah cerita sal nie,
jap agi fyda nak buat 2 lagi entri.. hehhehe

No comments: