06 July 2013

Alhamdulillah, Kerja baru lagi...

Assalamualaikum...

lama tak merepek kat sini,
tetibe malam nie rindu nak merepek kat sini.. hehehe
tapi, uwaaa tak tahu nak merepek ape, 
tetibe xde idea lak... huhu

Oklah, just wanna share,
fiyda dapat keje baru lagi... hehehe
baru sebulan keje dah dapat keje lagi,
memula ingat nak stay lama kat tempat keje sekarang,
Yealah company sekarang pun memang dah ok sgt dah,
fiyda plan atkeast nak keje kat company skrg tuk minimum 2 tahun,

Tapi... i got a better offer from another company..
Alhamdulillah, Rezeki dari Allah...
Kita sebagai hamba Nya hanya mampu merancang,
Tapi Dia jualah yang menentukannya...

Hari nie fiyda rase teramat2x bersyukur,
Sejak dari kecik sampai sekarang hidup fiyda sentiasa diduga,
Dugaan pada family, dugaan dlm bcinta, dalam bersahabat.
Dalam bentuk duit, dalam bentuk keje dan mcam2x lagi...
Tapi dugaan demi dugaan ini membuat fiyda mnjadi manusia 
yang lebih kuat, lebih matang dan lebih cekal..
Syukur Alhamdulillah...

Allah selalu duga fiyda tapi Dia selalu murahkan rezeki fiyda,
Dikala kekawan lain susah nak dpat kerja tapi fiyda mudah jea dpat,
kerja yang baru dpat nie, fiyda xdelah harap sgt sebab
ramai yng diorg paggil interview, siap de ujian subjektif dan objektif lgi,
tambah lak company nie company besar,
Tapi alih2x fiyda dapat, Syukur tak terkata rasenya..
Semoga ini satu permulaan baru lgi, Amin.

XOXO

No comments: