12 April 2013

Cinta Jangan Pergi!!

Hai, hai, hai (sambil buat muka ceria),
Oppss, luper, Assalamualaikum Encik Blog..

Btw, dah lama jari jemari i nie tak menari kat keyboard nie,
so sunyi jea kan kat kan,
Actually, sejak bulan lepas fiyda busy giler..
So tak sempat nak biarkan jejari nie menaip,
Banyak menda yang fiyda nak kongsikan kat blog nie,
Berderet-deret entri dlam draf tapi x terpost... hehehe comel jea kan.

Sekejap jea dah 8 bulan, lagi 4 bulan cukup setahun,
Alhamdulillah, my life sekarang tenang & bahagia,
Dan yang penting fiyda lebih dekat dengan Allah,
mencari kehidupan yang diredhai Allah.

Back pada main point entry malam nie,
fiyda actually nak share satu drama baru nie,
'Cinta Jangan Pergi'
Uuik!! xde kaitan dengan my life ok,
Ni tajuk cerita baru kat TV9, Lakonan Tiz & Remy Ishaq,
Minggu lepas episod 1&2,
Permulaan cerita yang sangat best,
Fiyda baca sinopsis die pun best gak,
hope ending die nanti pun best...
So jangan luper tengok, (promote cikit)

Kat bawah nie trailer 'Cinta Jangan pergi'!




Tiz Comel, ehem2x ade someone cakap muka i cam Tiz,
lagi2x bila i senyum.. hahaha (mata jenis apelah agaknya diorg nie, heheh)



Citer nie sgt sweet, sempoi dan buat fiyda gelak dan senyum.

...............................................

Oklah korang,
dah sambung layan cite sat,
then nak tido,
almaklumlah hari sabtu i keje,
Okaylah, cmat malam semua.

xoxox

Assalamualaikum


No comments: