12 December 2012

Random 12.12.12

Assalamualaikum,

01:21 a.m mesti ramai yang dah tido kan?
fiyda jea still x tido,mata bulat segar jea lagi,
lately selalu tido lambat.. huhu
roomate fiyda kul 10 dah tido, nie tengah dengar die berdengkurlah nie.. hehehe

12.12.12
Tarikh cantik, mesti ramai yang kawen sok kan?
untunglah, dah kawen..
anyway selamat Pengantin Baru ler 
pada yang bakal berumah tangga esok..

Tetibe teringat 11.11.11
Hurmmm, kesilapan paling besar dalam hidup nie,
Membuat pilihan antara 2 pilihan tapi pilihan yang ke 3 aku pilih, huhu
Tersalah tafsir dan tersilap percaturan,
Tapi tak semua nie perjalanan yang sudah diaturkan,
Meskipun pedih dan perit mesti ade hikmahnya kan,
dan yang pasti semua tu lebih buat fiyda kenal erti kehidupan..
Alhamdulillah terima kasih Allah..


Hari nie genap seminggu fiyda kerja,
kerja biase2x jea tapi tak kisahlah kan asalkan halal,
then so far fiyda enjoy dengan kerja nie,
tak stress then banyak belajar menda baru,
kerja nie buat fiyda rase seolah fiyda sedang praktikal 
tuk tubuhkan company sendiri,
In Shaa Allah, satu hari nanti di Terengganu,
Untuk ekonomi Terengganu dan tuk income anak Terengganu,
Ameen!

Next sal pasangan hidup/kapel/kawen..
Lately sejak single then sejak dah konvo,
soklan klise orang selalu tanya " Bila nak kawen?"
Adoyai umo 23 memang umo tuk kawen k?
fiyda tengok ramai jea lagi member2x tak kawen relaks jea, huhu
actually kekadang fiyda rase fiyda nie baru umo 17, hehehe
cam budak2x lagi so xnak kawen lagi.. hehehe
Sal kapel or bercinta lak,
fiyda bukan memilih tapi xde lagi kaum adam yang dapat buka hati ni,
cari diorang?? tak maulah ambe cari mencari nie,
kalau ade, adelah nantikan.. huhu

Next celebrate bufday My Gf,

 

Kitaorang celebrate berdua jea,
sweet x kitaorang?
sweetkan, sweet sesangat.. hehehe
Btw cheesecake lam gambar tue sedap sgt tau,
lagi sedap dari yang kat screat resepi..
nak tahu fiyda beli mana sila request dkat komen.., hehehe

Next Housemate yang saiko, huhu
Lately fiyda memang sakit hati giler dengan kakak housemte fiyda nie,
macam2x hal die nie tau,
dahlah bulan lepas die buat hal set dabel date dengan laki umah depan nie,
padahal dah berpuluh kali fiyda cakap fiyda xnak kuar dengan laki,
tapi dia buat jgak menda yang fiyda tak suka,
Fiyda lari sesorang p Mid Valley semata2x tak nak ikot die kuar dengan laki semua tu,
Dah lah time tue fiyda demam kot, huhuhu
sekarang die buathal sal sewa umah lak,
eee, sakit hati sgt2x dengar die nie,
nauzubillah, janganlah fiyda jadi cam die nie.. huhu

Hurmmm....
macam2x menda fiyda dah citer pagi niekan,
yealah sebab randomkan,
so sebab tu campur2x citer,
banyak lagi nak citer sebnarnya,
tapi dah ngantuklah.. nak tito dah..


Pssst : nanti fiyda citer sal meow fiyda  & zaman kanak2x fiyda erk!

Bye/

xoxoxoxox



2 comments:

SoLy SoLicious said...

kek tu sedap !! Timo kasih BF :)

nurul fiyda said...

nanti kita beli lagi yea gf.. :)