22 October 2011

Selalu sakit

Assalamualaikum,
sejak dulu sampai sekarang fiyda selalu sakit,
kata ayu sakit tue satu dugaan,
Yes dugaan, then dugaan nielah yang akan buat kite jadi kuat..
fiyda selalu terpikir malangnya orang jadi suami fiyda,
sebab fiyda selalu sakit..
Jadi lelaki yang nak jadi suami fiyda kena pikir banyak kali sebab 
fiyda perlukan lelaki yang boleh jaga fiyda,
yang takkan tinggal fiyda time fiyda sakit..
then fiyda nie sgt sensetif tau... hahahha

kadang2x terpikir mungkinkah fiyda tak sempat pun kahwin,
dengan kata lain fiyda akan tinggalkan dunia nie before jadi isteri orang,
sape tahukan tue,
semua tu rahsia yang hanya Pencipta kita yang tahu..
(^_^)

Jika mase tu dah tiba,
fiyda cuma nak semua orang yang pernah hadir dalam hidup fiyda
sepanjang usia fiyda dimuka bumi nie tahu
fiyda tak nah menyesal kenal diorang,
tak pernah ade benci pada diorang..
dan paling penting fiyda sayang diorang kerana ALLAH..

 

nota kaki & tangan : selalu tak sihat & susah tidur malam & xsuka makan..


No comments: