02 February 2011

Kisah fiyda & kantin mak

Assalamualaikum,

ok, sebelum fiyda masuk

MySpace

fiyda nak berceritalah cikit tentang aktiviti fiyda sepanjang 4 hari tolong mak dikantin..
secara keseluruhanya sangatlah penat,
silap bukan sangat penat tapi tersangat-sangat penat..
seluruh badan sakit,
tapi fiyda pergi jugak tolong mak
sebab fiyda pikir kalo fiyda penat mak mesti lagi penat
sebab mak pergi kantin sediakan mkanan
kul 2 pagi tau & semalam kul 12 tgahmalam...
kesian mak pergi awal tapi balik lambat...
sampaikan mak  demam..

MySpace

kat kantin mak pun ade cite misteri tau..
dah 2 kali mak kehilangan barang & pintu kantin terbuka \
bila datang pagi..
yang dahsyatnyer barang yang hilang hanya nissan atau dikenali sebagai gula melaka
dan 3 biji salad..
pelik memang pelik..
biarlah allah yang merungkai misteri itu...
kalo kerja manusia pasti akan terbongkar juga nanti..

Kat kantin mak,
pelanggan yang sentiase datang adalah seorang ustaz..
ustaz sabri asenyer..
fiyda tgok die cam gatal jer
so fiyda tak suka sangat nak layan..
pandangan die boleh buat ramai budak cair..
MySpace

Then fiyda terpikir cam ner nak buat kantin mak untung
sebab setakat nie student yang datang rehat dikanting hanyalah 150 org. huhu
sedangkan jumlah student adalah 800 orang..

Fiyda harap rezeki mak akan lebih murah lepas nie,
supaya mak dapat bayar duit2x modal yang dipinjam selama ini.. amin

That all for today...
assalamualaikum...
amin


No comments: