03 November 2013

Mak Manusia Paling Memahami

Assalamualaikum,

Hari nie tarikh 3rd November 2013

Bufday My bos,
Ms Ivy Ong,
Happy Birthday to boss yang tersayanggg..

Arsenal Menang Lawan Liverpool.
Actually sebelum Fida tahu menang pagi tadi, Fida dah mimpi
Arsenal menang, then tak sangka mimpi tu jadi realiti..
Maaf ye En. Liverpool team saya menang... hahahaha
Tulah saya dah cakap jangan yakin sangat.. hehehe
If you know who i mean.. :p

Then sekarang tengah berlansung Bola Final
Pahang Vs Kelate,
Fida sokong mna?? Fiyda sokong pengadil.. hahaha
Dua2x team fiyda tak sokong? 
sebab fiyda confident bapak mertua&mak mertua bukan dari dua negeri nie.. hahaha

Semalam fiyda kol mak,
Macam biase bila kol mak mesti banyak story mory yg di share dgn mak,
Fiyda citer kat mak yg member sekolah sorang lagi dah bertunang,
Di pendekkan citer mak cakap :
" Kita kena bersedia, bila dah bersedia insyaAllah jodoh tu akan datang"
Fiyda terkesima jap, walaupun fiyda xnah citer
soal hati dengan mak tapi mak sgt memahi,
Yang anak die nie masih belum bersedia,
Dan yang Pling penting fiyda takut tersilap langkah lagi...

Dah lah malas nak citer soal hati,
Bye, wasalam

XOXO



No comments: