23 May 2013

Koleksi RAM Kesayangan saya ^^

Assalamualaikum,

Harini fiyda just nak share 
Koleksi novel RAM fiyda yang dah complete,
Semua dah cukup 21 buah,
Untuk cukupkan nie fiyda amik mase almost 4 years tau,


Alhamdulillah, pesta aritu fiyda berjaya completekan..
Sekarang nak cari novel RAM yang lama lak,
"AP, IM & Pei Pan'


Seronok tengok semua novel nie,
Bila org mintak nak pinjam, boleh tapi... hehehe
tak nak bagi tie org ckap tahi hidung masin lak, haish.. hahaha


Sekarang fiyda tak sabar tunggu novel baru abg RAM,
"MAGIS"
Gabungan Hero dari novel2x kat Atas nie,
Laksamana Sunan, Tombiruo, Carlos, Ryu Watanabe & Mikhail..
Tertanya2x macamnalah agaknye Abg Ram olah cite nie,
Sama mcam novel yang sebelum nie ke, cerite dalam cite,
atau mungkin menggunakan konsep relung masa.
Hmmm.. Tak sabarnyer, hope Abg RAM tak mengecewakanlah.. hehehe

Oklah, xleh lelama sgt kat sini,
Oklah, Bye semua..

XOXOXO


2 comments:

diana said...

wah..peminat setia novel RAM ni..:)

Anasyg said...

Uuh...jeles ngan fiyda :) dah lengkap tu...wuwuwu.