16 February 2013

February Yang Awesome #1

Assalammualaikum,

hai kekawan blogger yang ensem & gojes sekalian,
rindu nak conteng-conteng kat sini,
rindu nak blog walking,
sejak beralih kedunia pekerjaan nie,
dah xde mase macam dulu lagi nak berpoya-poya kat sini, huhu

Malam nie i malam i berpoya-poya kat sini ok,
So far permulaan tahun 2013 sangat baik,
erk.. ok ke guna perkataan baik,
lantaklah tak tau nak guna perkataan ape hehehe,
yang pasti dipermulaan 2013 kehidupan fiyda berjalan dengan baik,
walaupun tanpa insan bernama lelaki seperti sebelum2 nie,
Lagi 1 kan, fiyda totally dah berubah, erkk.. i thinklah.. hehe
coz fiyda dah tak manja cam dulu lagi,
untuk 2013 nie, fiyda tak jatuh airmata lagi kat pipi, 
Alhamdulillah tuk kehidupan ini.. :)

Untuk bulan Feb nie,
Fiyda seronok sangat2x pertama sebab kawan fiyda kawen,
Rase cam dah lame giler tak gi kenduri,
lagi-lagi kenduri kawan-kawan,
actually, kekawan fiyda tak ramai sgt lagi kawen, hehehe

First, Member UKM fiyda, Fiyda panggil die yul, 
Yul nie sama kajai, pernah roomate dengan die time shortsem,
Then sama Falkulti, pernah sama kelas jgak,
Kisah cinta yul dengan Hubby dia nie, fiyda tahulah sikit-sikit.. hehe
Fiyda p wedding yul dengan my lovely frens mas & bella..
walaupun terlajak sikit, tapi selamat jugak kami sampai kenduri yul aritu..


Member yang kedua kawen,
fiyda panggil dia jah,
kawan sejak form 1, kitaorang 1 kelas dari form 1 sampailah form 5,
Jah nie ceria dan lawak orangnya,
bila die invite pergi wedding die, rase cam tak percaya,
antara ramai-ramai die yang paling awal kawen,
Jodoh die dulu, alhamdulillah.. :)


Tengoklah suami die tue, ensem giler,
pandai jah cari, sesuai sangat sorang nurse sorang polis,
kena mintak petua dengan jah nie, hehehe

Jah cantik sgt!! hehehe

 

Kenduri jah, fiyda p dengan bestfren sejak dari dalam perut mak,
si cantik yang pkai jubah turqoise tu,
Bell namanya, sama cam fiyda single lgi.. hehehe,
jeles giler tgok kek jah, 8 tgkat u olls,
bukan beli tapi sedara sponsor,
berst gilerkan...

member yang ke tiga, kak nor,
kak nor nie actually senior mase sekolah menengah dulu,
kak nor buat kenduri simple2x jea sebab dah xde parent,
tak perlah yang penting yang wajib tue dulu..
tapi fiyda suka sebab kak nor jemput fiyda,
tok wan cakap kak nor nie sebenarnya sedara jauh fiyda, 
4 pupu lau tak silap, huhuhu

cantikkan

Any ways, selamat pengantin baru semua,
Tahniah untuk peralihan hidup baru,
fiyda doakan semua kekawan akan bahagia sampai ke syurga,
InsyaAllah, Amin..

Tammat cite 1,
kalau rajin akan ade cerita 2 plak,
hehehe


xoxox






No comments: