19 June 2011

Itu Duit Mak Cik

Assalamualaikum,
alhamdulillah, fiyda rase tenang cikit arini..
Hari nie dari pagi sampai petang fiyda tak mam ape2x,
tapi tak rase lpar pun,
tapi petang tadi fiyda kuar gak makan sebab takot jatuh sakit..
banyaknyer tapi..

Petang tadi alkisahnyer before p makan,
fiyda p amik duit kat ATM CIMB di Pusanika,
Dah tu fiyda pun p lah kat motor nak teruskan perjalanan,

Tetiba

datang sorang mak cik kat fiyda, 

Mak cik tue : anak duit tue duit mak cik
fiyda : hah!! ( terkejut & terpana ja dah tue,p dlm hati dah risau) Tapi mak cik nie duit saya, saya cucuk rm30 then kuar rm30 (jujurnyer fiyda)
mak cik tue : tadi mak cik kuarkan duit tapi duit tak kuar, jadi makcik rase tue duit mak cik..
fiyda : (alamak camner nie dlm hati) tapi mak cik before sya ade orang guna dulu..
mak cik tue : senyap..

oklah korang, tak pnadailah nak wat dialog, huhuhu
kalau koranglah ape yang korang rase,
fiyda tadi dah bimbang dah takot mak cik tue cakap fiyda amik duit die, huhu
dah lah duit fiyda RM30 last dah tue, lam bank dah tak de duit lansung dah.. sob2x..
nasib baik adalah sorang brader tue duk dengar perbualan kitaorang,
dialah yang tolong tadi..
then mak cik tue mintak maaf...
mak cik tue ckap mase die kuarkan duit, duit tak kuar then out of service,
dia duk pkir duit die kuar time fiyda guna tue.. huhuhu
haish, ngeri2x.. heheheh

oklah, nak p study jap.. 
tie kalau rase ade yang nak diceritakan, fiyda sambung balik erk.. Daa 

No comments: